Υψηλές οι αποδόσεις του εννεαμήνου για την «Μυτιληναίος»

Must Read

Συνεχίστηκαν και στο εννεάμηνο του 2019 οι υψηλές επιδόσεις του ομίλου «Μυτιληναίος». O κύκλος εργασιών ανήλθε σε 1,55 δισ. ευρώ, έναντι 1,08 δισ. την αντίστοιχη περίοδο του 2018, σημειώνοντας αύξηση 42,7%. Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 248.000.000 ευρώ έναντι 218.200.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση 13,7%.

Τα καθαρά κέρδη, μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, διαμορφώθηκαν σε 120.600.000 ευρώ έναντι 117.700.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018, καταγράφοντας αύξηση 2,5%, ενώ ο καθαρός δανεισμός του ομίλου διαμορφώθηκε στα 449.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο τομέας μεταλλουργίας «συνέχισε να καταγράφει ισχυρή επίδοση στο εννεάμηνο του 2019, παρά το αδύναμο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στις τιμές των εμπορευμάτων την τρέχουσα περίοδο, σε μεγάλο βαθμό λόγω των “εμπορικών πολέμων” που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Παρά τις σημαντικές προκλήσεις, η Μυτιληναίος πέτυχε υψηλή κερδοφορία και υψηλά λειτουργικά περιθώρια κέρδους, βασιζόμενη στο πλήρως καθετοποιημένο μοντέλο παραγωγής, στον αυστηρό έλεγχο του κόστους και στη συνεπή και επιτυχημένη πολιτική αντιστάθμισης κινδύνου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This