Μπότοξ και κατάψυξη ωαρίων, δώρο από το αφεντικό στους υπαλλήλους

Must Read

Δωρεάν μπότοξ, κατάψυξη ωαρίων, άδειες για φροντίδα κατοικίδιων και διακοπές χωρίς χρονικό περιορισμό είναι μερικά από τα ασυνήθιστα κίνητρα που έχουν αρχίσει να προσφέρουν επιχειρήσεις του εξωτερικού αντί αυξήσεων για να κρατήσουν το προσωπικό τους.

Οι κολοσσοί της τεχνολογίας, Facebook, Google και Apple, προσφέρουν όλοι τους στις γυναίκες υπαλλήλους τους δωρεάν κατάψυξη ωαρίων, ενώ η Virgin, το Netflix και το LinkedIn παρέχουν απεριόριστο αριθμό ημερών αδείας, υπό την προϋπόθεση να έχουν τελειώσει τη δουλειά τους.

Αντίστοιχα, πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των κατοικίδιων προσφέρουν στους εργαζομένους τους εξτρά μέρες αδείας για τη φροντίδα των τετράποδων «παιδιών» τους, στη θέση των γονικών αδειών.

Μάλιστα, η βρετανική εταιρία Sunny Bird προσφέρει δωρεάν μπότοξ σε όσους το επιθυμούν. «Ποτέ δεν θα ξόδευα από τα δικά μου χρήματα για κάτι τέτοιο, αλλά αφού μου δόθηκε η ευκαιρία, είπα γιατί όχι;» αναφέρει η 35χρονη υπάλληλός της Λίζι ΜακΜάνους, που απόλαυσε τη θεραπεία κατά των ρυτίδων.

Ακόμη, η ασφαλιστική εταιρία Swinton Insurance προσφέρει στους υπαλλήλους της μία εξτρά ημέρα άδειας τον χρόνο για χριστουγεννιάτικο shopping, την οποία μπορούν να πάρουν μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ πολλές επιχειρήσεις φροντίζουν να επιβραβεύουν το προσωπικό τους με ταξίδια αναψυχής.

Οι επιλογές τους φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου τυχαίες, αφού, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας ευρέσεως εργασία Glassdoor, το 80% των εργαζομένων δήλωσε ότι προτιμά τέτοιου είδους προνόμια από μισθολογική αύξηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This