Εφόδια για την επαγγελματική ανάπτυξη από την ημερίδα «Coach your coaching business!»

Must Read

Ολοκληρώθηκε η 2η ημερίδα του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA, με τίτλο: «Coach your coaching business!» – «Αναπτύσσοντας μεθοδικά την coaching επιχείρησή σου!» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Capsis Hotel Thessaloniki», στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον μελών του Συλλόγου και επαγγελματιών coaches, συμβούλων, στελεχών επιχειρήσεων, επαγγελματιών, εκπαιδευτικών, start uppers και νέων επιχειρηματιών από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να δώσει μερικά ακόμη εφόδια για την επαγγελματική τους ανάπτυξη ως coaches.

Στόχος της ημερίδας ήταν να αποτελέσει έναν οδηγό για την ανάπτυξη της καριέρας ενός Coach. Οι ομιλητές, καταξιωμένοι στο χώρο τους coaches, που προέρχονται από όλους τους κλάδους του coaching, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και executives κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, σχετικά με την ανάπτυξη και υποστήριξη μιας coaching επιχείρησης, αλλά και του ίδιου του coach που παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει τη δική του επιχειρηματική προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δ. Φλαμούρης έδωσε το πρώτο στίγμα για το πως μπορεί να κάνει κάποιος το coaching επάγγελμα, ενώ για την αναγκαιότητα του Personal Brand και την προώθηση της επαγγελματικής ταυτότητας μίλησε η Χ. Δότσα. Η Ε. Δεργιαδέ μας αποκάλυψε τη σημασία του Networking ως επαγγελματικό εργαλείο, η Φ. Βαβίτσα μας οδήγησε να βρούμε τη φωνή μας στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου, ενώ ο Α. Κρητικός πώς θα αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες του.

Το Β΄ μέρος της ημερίδας ξεκίνησε με την Ε. Μαξούρα που κατά τη διάρκεια workshop ανέδειξε με τη βοήθεια του κοινού, την ώθηση που δίνει στην καριέρα του coach η δυνατότητα του public speaking .

H Κ. Κεραμιδάκη «οριοθέτησε» το coaching και η Ε. Φερεκύδου αναφέρθηκε στις εξειδικεύσεις του coaching και πώς διακρίνονται.

Ο Δ. Τσέλιος αναφέρθηκε στους τρόπους ενίσχυσης της αφοσίωσης των πελατών και ο Α. Γκαγκαλνάς στην τιμολόγηση και την οικονομική διαχείριση. Το θεραπευτικό συμβόλαιο παρουσιάστηκε από την Μ. Ζουλουφού και ο κώδικας δεοντολογίας από την Κ. Αντωνοπούλου.

Στο τέλος της ημερίδας έγινε συζήτηση, λύθηκαν απορίες με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ συναδέλφων. Επισημάνθηκαν τα εμπόδια, οι παγίδες και οι τρόποι που μπορεί να αντιμετωπιστούν όλες τις επιχειρηματικές πλευρές και οι πιθανές προκλήσεις στο ξεκίνημα της προσωπικής καριέρας ενός coach.

Η ημερίδα «Coaching your coaching business» ήταν η 2η ημερίδα του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA και η πρώτη στην Θεσσαλονίκη, που έκλεισε με την αμοιβαία υπόσχεση να ακολουθήσουν πολλά άλλα events στο μέλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This