Αστρονομικό μπόνους για τους εργαζόμενους της Huawei που αγγίζει τα 260.000.000 ευρώ

Must Read

Ίλιγγο προκαλεί το αστρονομικό ποσό που δίνει ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Huawei στους εργαζομένους του ως μπόνους, για να τους ευχαριστήσει για τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια να κρατηθεί η εταιρία σε καλά επίπεδα παρά τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ.

Ο 75χρονος ιδρυτής του κινέζικου τηλεπικοινωνιακού γίγαντα Ρεν Ζενγκφέι γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή καθένας από τους εργαζομένους στην εταιρία του θα λάβει ως μπόνους έναν επιπλέον μισθό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από τα ταμεία της Huawei αύριο θα βγουν 258.850.000 ευρώ για να πληρωθούν όλα τα μπόνους.

Ο Ζενγκφέι, σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, θέλησε να επιβραβεύσει τους εργαζομένους διότι ανέπτυξαν και εφάρμοσαν με επιτυχία εναλλακτικά σχέδια και προϊόντα, μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές του έτους να απαγορεύσει σε αμερικανικές εταιρίες να πουλάνε στη Huawei ανταλλακτικά και προϊόντα.

Η εταιρία συνέχισε τη λειτουργία της αναπτύσσοντας δικά της μικροτσίπ και λειτουργικά προγράμματα για smartphones.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This