Το νέο εταιρικό site της Y-Logimed είναι στον αέρα!

Η Y-Logimed διαχειρίζεται ένα εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών που απευθύνονται προς τα Θεραπευτήρια & Δομές του Ομίλου Hellenic Healthcare Greece και εν γένει σε παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και έχει σημαντική εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύοντας Κατασκευαστικούς Οίκους παγκοσμίως αναγνωσμένων brands ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Must Read

Η Y-Logimed, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, ολοκλήρωσε την ολιστική αναδιαμόρφωση του εταιρικού της website.

Αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και έναν διαδραστικό σχεδιασμό, δημιούργησε ένα δυναμικό ψηφιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ενεργή αλληλεπίδραση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, πελάτες, συνεργάτες και επισκέπτες στο νέο ιστότοπο.

Το νέο site παρουσιάζει το οικοσύστημα εξειδικευμένων υπηρεσιών και υποδομών της εταιρίας, καθώς και των προϊοντικών γραμμών και εμπορικών σημάτων που κατ’ αποκλειστικότητα διανέμει στην ελληνική αγορά.

Η Y-Logimed είναι μέλος του ομίλου HHG. Το Hellenic Healthcare Group αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Το digital transformation της Y-Logimed, ανέλαβε και υλοποίησε η minoanDesign, digital agency με σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση ηλεκτρονικών projects στον ευρύτερο χώρο του healthcare καθώς στο portfolio της minoanDesign περιλαμβάνεται το Ιδιωτικό Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, το ιδιωτικό νοσοκομείο Μητέρα και σημαντικά άλλα projects υγείας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This