Σάββατο 12/6/2021

Μια «γροθιά» οι υπάλληλοι της INTRACOM κατακεραυνώνουν τον Μαρινάκη

Οργισμένη αντίδραση των εργαζομένων της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων του ομίλου σημειώνει: «Με ιδιαίτερη έκπληξη αλλά και δικαιολογημένη οργή, εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον Όμιλο Επιχειρήσεων INTRACOM παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την αήθη και χυδαία επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον μας ο κ. Β. Μαρινάκης και οι συν αυτώ εντεταλμένοι κονδυλοφόροι του, φθάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζουν τις εταιρίες που εργαζόμαστε κρατικοδίαιτες και χρεοκοπημένες».

Δείτε επίσης: Κυριάκος Βελόπουλος: «Είναι μελισούλα ο κ. Μαρινάκης… τσιμπάει και νομίζει ότι εμείς μασάμε!»

Καλούν τον κ. Μαρινάκη να αναλογιστεί τις επιπτώσεις της προκλητικής, όπως τη χαρακτηρίζουν, συμπεριφοράς του εναντίον τους, που αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» όσων τόσα χρόνια κατηγορούν την Ελλάδα και τους εργαζομένους με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα δικά τους «σκοτεινά» συμφέροντα, και συμπληρώνουν:

«Εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου INTRACOM είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας. Έχοντας πίστη στα επιτεύγματά μας και στις προοπτικές που δημιουργούμε για την Ελληνική Οικονομία, δηλώνουμε ότι θα είμαστε ακλόνητοι, χωρίς φόβο, στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσουμε με πάθος και με τη δύναμη της αλήθειας τη δουλειά μας από οποιεσδήποτε επιθέσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ