3-6-2020

Ρωσία: Πειθαρχική δίωξη στη νοσοκόμα που εμφανίστηκε μόνο με εσώρουχα κάτω από τη στολή

Η αποκαλυπτική εμφάνιση μιας νοσηλεύτριας σε νοσοκομείο της Ρωσίας δεν έγινε μόνο viral αλλά και θέμα για πειθαρχική δίωξη.

Η νοσοκόμα εμφανίστηκε στη βάρδια της σε θάλαμο νοσοκομείου για κορωνοϊό, μόνο με τα… εσώρουχα της κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή, σύμφωνα με το Russia Today και την Daily Mail.

Ένας ασθενής τράβηξε την φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι η νοσηλεύτρια εμφανίστηκε με καυτή εμφάνιση, φορώντας μάσκα και τα προστατευτικά γυαλιά, ενώ φαίνεται να φροντίζει τους ασθενείς.

Παρ’ολο που δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία από τους ασθενείς, η περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας επέβαλλε πειθαρχική δίωξη στη νοσηλεύτρια που υποστήριξε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο διάφανη ήταν η στολή της και ότι απλά δεν φόρεσε κάτι παραπάνω γιατί ζεσταινόταν.

Ένας αναγνώστης της τοπικής εφημερίδας Tula News συγχαίρει τη νοσοκόμα. «Τουλάχιστον κάποιος έχει αίσθηση χιούμορ σε αυτή τη ζοφερή, ζοφερή πραγματικότητα», δήλωσε ο Σεργκέι Ράτνικοφ.

Ένας άλλος, ο Valery Kapnin έγραψε: «Γιατί να τιμωρήσουν τη νοσοκόμα, πρέπει να την ανταμείψουν. Βλέποντας αυτή τη στολή, κανείς δεν θέλει να πεθάνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ