Πυκνό μυστήριο με Έλληνα επιχειρηματία που ζούσε σε έπαυλη στο Λονδίνο: Εξαφανίστηκε, αφήνοντας το φαΐ… στο μάτι της κουζίνας!

Must Read

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης «εν μια νυκτί» ελληνικής οικογένειας από τη Μεγάλη Βρετανία, φέρνει στο φως δημοσίευμα της «Daily Mail».

Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Αθανάσιoς Ταχμιντζής, γνωστός ως Θάνος, εγκατέλειψε ξαφνικά πριν από τρία χρόνια την αρχοντική έπαυλή του στο χωριό Κινγκς Λάνγκλεϊ, λίγο έξω από το Λονδίνο, αφήνοντας στο γκαράζ την αγαπημένη του Bentley και το φαγητό στο μάτι της κουζίνας!

επαυλη ελληνα λονδινο

Όπως αποκαλύπτουν γείτονες, ο 70χρονος Ταχμιντζής ζούσε στην επιβλητική αυτή έπαυλη από το 1999, αρχικά με τη σύζυγό του Σάρον, η οποία πέθανε σε ηλικία 52 ετών τον Μάιο του 2004, και μετέπειτα με τουλάχιστον τρία από τα πέντε παιδιά τους, μέχρι που την εγκατέλειψε ξαφνικά το 2017.

Οι κάτοικοι της περιοχής, που βλέπουν την άλλοτε αρχοντική και γεμάτη ζωή μονοκατοικία να στέκει εγκαταλειμμένη, με τον χρόνο να έχει σταματήσει σε εκείνη τη νύχτα του 2017, αναρωτιόνταν πάντα τι ήταν αυτό που προκάλεσε την τόσο γρήγορη φυγή του επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο του real estate.

επαυλη ελληνα λονδινο

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης των οκτώ υπνοδωματίων, που τράβηξε κάποιος εξερευνητής, αποτυπώνουν ξεκάθαρα τη βιασύνη πίσω από την απόφαση της οικογένειας Ταχμιντζή. Μια παρτίδα μπιλιάρδο αφημένη στη μέση, ρούχα παρατημένα στις κρεμάστρες, βρόμικα κατσαρολικά πάνω στην κουζίνα κι ένας νεροχύτης γεμάτος πιάτα…

«Κανείς δεν γνωρίζει τι τους συνέβη. Προφανώς είχαν πολλά χρήματα, γιατί είχαν μεγάλο σπίτι. Ανέκαθεν μπαινόβγαινε πολύς κόσμος. Παλιά είχαν τρία ντόμπερμαν. Οι δύο κόρες του τα έβγαζαν βόλτα και κάποιες φορές η υπηρέτρια, αλλά ήταν πολύ μεγάλα για να τα κουμαντάρει και σταμάτησε. Μια μέρα, πριν από έξι χρόνια, βγήκε ένας άνδρας γύρω στα 40 και είπε ότι χάθηκαν τα σκυλιά του», αναφέρει ένας από τους κατοίκους της περιοχής, προσθέτοντας ότι ο Ταχμιντζής ανησυχούσε πολύ για την ασφάλειά του. Παλιότερα είχε φύλακες στην πόρτα, ενώ και τα σκυλιά έπαιζαν ρόλο φύλακα.

επαυλη ελληνα λονδινο

 

«Ομιχλώδης» η επαγγελματική δραστηριότητά του

Μυστήριο καλύπτει και την επαγγελματική δραστηριότητα του Ταχμιντζή. Υπήρξε διευθυντής σε κτηματομεσιτική εταιρία από το 1991 έως το 1995, ενώ στο όνομά του καταχωρίστηκε το 2017, τη χρονιά της εξαφάνισής του, μια άλλη κτηματομεσιτική με την επωνυμία Imperial Estatews London Ltd, η οποία χωρίς καμία καταγεγραμμένη δραστηριότητα διαγράφηκε από τα μητρώα.

Παράλληλα, ως μόνιμη κατοικία του είναι δηλωμένη από το 2016 μια οικία στην Μπελγκράβια, η οποία αγοράστηκε πέρυσι από αρχιτεκτονική εταιρία, στη διεύθυνση της οποίας είναι καταχωρισμένες και κάποιες από τις επιχειρήσεις των γιων του, Νικόλα και Πολ Ταχμνιτζή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This