Κυριακή 20/6/2021

Σωματώδης νοσοκόμος μπήκε στην εντατική με κορωνοϊό και βγήκε… μισός

«Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε» είναι το μήνυμα που περνάει νοσοκόμος στις ΗΠΑ δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τη σοκαριστική μεταμόρφωσή του ύστερα από περίπου έναν μήνα διασωληνωμένος λόγω του Covid-19. Ο Μάικ Σουλτς έχασε 23 κιλά μέσα σε τεσσερισήμισι εβδομάδες και μάλιστα με δυσκολία στάθηκε στα πόδια του για να βγάλει τη φωτογραφία σε νοσοκομείο της Βοστόνης.

Ο 43χρονος από το Σαν Φρανσίσκο, όπως δήλωσε στο BuzzFeed News, κόλλησε τον κορωνοϊό σε πάρτι σε παραλία του Μαϊάμι. Στις 16 Μαρτίου πήγε στη Βοστόνη για να δει το αγόρι του και δύο ημέρες αργότερα μπήκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Όταν άρχισε να αναπνέει μόνος του ύστερα από τεσσερισήμισι εβδομάδες, νόμιζε ότι είχε περάσει μόλις μία εβδομάδα, καθώς τον περισσότερο χρόνο ήταν ναρκωμένος.

Ο Σουλτς σχολίασε ότι δεν είχε υποκείμενο νόσημα και συνειδητοποίησε ότι ο κορωνοϊός μπορεί να πλήξει οποιονδήποτε, είτε είναι νέος ή γέρος, με υποκείμενο νόσημα ή χωρίς.

Δείτε επίσης: Πυκνό μυστήριο με Έλληνα επιχειρηματία που ζούσε σε έπαυλη στο Λονδίνο: Εξαφανίστηκε, αφήνοντας το φαΐ… στο μάτι της κουζίνας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ