Η καραντίνα εκτόξευσε την ερωτική ζωή των Βρετανών, οι οποίοι έδειξαν την προτίμησή τους στο σαλόνι!

Must Read

Οι Βρετανοί είδαν την καραντίνα ως χρυσή ευκαιρία να ξεσκονίσουν τη σεξουαλική τους ζωή! Έρευνα, που πραγματοποίησε η βρετανική ταμπλόιντ «Sun», δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι όλοι αύξησαν τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών κατά 16%, ότι 59% των ερωτηθέντων αξιοποίησαν και το σαλόνι ως πεδίο σεξουαλικής δόξης λαμπρόν, ενώ σχεδόν το 50% πειραματίστηκε και με σεξουαλικά βοηθήματα.

Ένας στους 14 δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των δύο μηνών των περιορισμών λόγω κορωνοϊού έκανε σεξ πέντε φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο. Οι περισσότεροι εξήγησαν ότι αυτό συνέβαινε επειδή πέρασαν περισσότερο χρόνο με τον/τη σύντροφό τους, ένιωθαν ευγνώμονες που τον/την είχαν και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι με τους φίλους τους. Επίσης, το ένα τρίτο δήλωσε ότι ελκόταν περισσότερο από το ταίρι του, ενώ το 30% το απέδωσε και στο γεγονός ότι είχε λιγότερο στρες απ’ ό,τι συνήθως. Σχεδόν ένας στους έξι έγινε πιο περιπετειώδης. Από αυτούς, το 45% χρησιμοποίησε σεξουαλικά βοηθήματα και το 24% έκανε παιχνίδια ρόλων.

Οι αναζητήσεις για αγορά σεξουαλικών βοηθημάτων κατά τη διάρκεια της καραντίνας εκτοξεύτηκαν κατά 900%, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας βοηθημάτων Ann Summers. Όσο για τις στολές που χρησιμοποιήθηκαν στα παιχνίδια ρόλων, το μεγαλύτερο σουξέ φαίνεται να είχε το κουνελάκι, με δεύτερη τη νοσοκόμα!

«Σε δύσκολες εποχές είναι θετικό να βλέπεις ότι οι πελάτες μας εξακολουθούν να επιδιώκουν την ηδονή, στρεφόμενοι σε διασκεδαστικούς τρόπους για να βελτιώσουν την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής ή απλώς με κάτι ιδιαίτερο που θα έκανε τον σύντροφό τους να χαμογελάσει» σχολίασε εκπρόσωπος της Ann Summers.

«Δεν είχα ιδέα ότι ο Στέφεν είχε τόσο βρόμικο μυαλό μέχρι που μετακομίσαμε μαζί. Είδα μια διαφορετική πλευρά του. Δοκιμάζουμε πονηρά πράγματα που δεν είχαμε ξανακάνει, όπως να δένουμε τα μάτια, να δενόμαστε. Κάναμε περισσότερο σεξ στην καραντίνα απ’ ό,τι είχαμε κάνει τα τρία χρόνια που είμαστε μαζί» σχολιάζει η 36χρονη μακιγιέζ Μισέλ Κορτ, που γέννησε πριν από πέντε μήνες και άρχισε να συζεί με τον 34χρονο σύντροφό της Στέφεν στην αρχή της καραντίνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This