Ιταλία: Η κυβέρνηση ψάχνει 60.000 εθελοντές για να… κρατούν τους ανθρώπους σε απόσταση!

Must Read

Με εθελοντές αισιοδοξεί να επιτύχει την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας σε δρόμους, εστιατόρια και παραλίες η ιταλική κυβέρνηση, καθώς αναζητά 60.000 άτομα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό! 

Την επιλογή των εθελοντών θα αναλάβει η Πολιτική Προστασία της χώρας και η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε πολίτες που βρίσκονται στο Ταμείο Ανεργίας ή λαμβάνουν οικονομικά βοηθήματα από το δημόσιο.

Οι εθελοντές θα βοηθούν ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες και θα πρέπει να συμβάλλουν κυρίως στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας σε πόλεις και μικρά και μεγάλα θέρετρα της Ιταλίας, ώστε να αποφεύγονται -κατά το δυνατόν- οι επικίνδυνοι συνωστισμοί που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Όσοι πολίτες το επιθυμούν, πρέπει να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στην χώρα μας», δήλωσε ο Φραντσέσκο Μπότσια, υπουργός Περιφερειακών Θεμάτων της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε. «Στην κρίσιμη αυτή φάση, στην οποία προσπαθούμε να συνυπάρξουμε με τον ιό, αναθέτουμε την προστασία των πόλεών μας και στους εθελοντές», συμπλήρωσε ο Αντόνιο Ντεκάρο, πρόεδρος της Ένωσης Ιταλικών Δήμων και δήμαρχος του Μπάρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This