Νέος Χάτσικο: Σκύλος περίμενε επί τρεις μήνες το αφεντικό του σε νοσοκομείο της Ουχάν, ενώ είχε ξεψυχήσει από κορωνοϊό!

Must Read

Επί τρεις ολόκληρους μήνες, σκύλος στην Ουχάν περίμενε μάταια το ηλικιωμένο αφεντικό του στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου, όπου είχε εισαχθεί με βαριά συμπτώματα Covid-19.

Ο συνταξιούχος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, όμως ο… Χάτσικο της Ουχάν δεν έλεγε να φύγει από το νοσοκομείο. Μάλιστα, ακόμη και όταν τον μετέφεραν μακριά από το νοσοκομείο, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει.

Την ιστορία του σκύλου ηλικίας επτά ετών διηγήθηκε στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ο Ου Κουιφέν, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στο Wuhan Taikang Hospital. Ο σκύλος, τον οποίο ο Κουιφέν ονόμασε «Ξιάο Μπάο» («μικρός θησαυρός» στα κινέζικα), έφτασε στο νοσοκομείο στα τέλη του Φεβρουαρίου μαζί με το άρρωστο αφεντικό του και έμεινε να τον περιμένει στην αίθουσα αναμονής.

Ο ιδιοκτήτης του πέθανε από βαριάς μορφής πνευμονία, αλλά ο «Ξιάο Μπάο» δεν ήταν δυνατόν να καταλάβει τι είχε συμβεί και, όχι μόνο αρνούνταν να φύγει από τον χώρο, αλλά τον… έψαχνε και μέσα στα δωμάτια!

Τον απομάκρυναν με αυτοκίνητο και επέστρεψε

Και, παρά το γεγονός ότι κάποιοι από το προσωπικό του νοσοκομείου έβαλαν τον «Ξιάο Μπάο» σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν μακριά από το Wuhan Taikang Hospital, την επόμενη ημέρα τον είδαν ξανά στην αίθουσα αναμονής.

Όταν στις 13 Απριλίου χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα στην Ουχάν, τη φροντίδα του σκύλου ανέλαβε ο Κουιφέν. Ωστόσο, τρεις μήνες μετά την πρώτη είσοδό του στο νοσοκομείο, ο «Ξιάο Μπάο» μεταφέρθηκε σε κέντρο προστασίας ζώων, διότι οι ασθενείς και οι συγγενείς τους διαμαρτύρονταν για την παρουσία του.

Πλέον, οι κτηνίατροι, οι οποίοι τον στείρωσαν, αναζητούν και μέσω διαδικτύου άτομα που να ενδιαφέρονται να τον υιοθετήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This