Πρόστιμο στους Ιταλούς που πετάνε «όπου να ναι», μάσκες και γάντια

Must Read

Περίεργα ανά τον κόσμο στην εποχή του κορωνοϊού:

  • Μέχρι 500 ευρώ θα πληρώνουν πρόστιμο οι κάτοικοι της Ρώμης, αν πετάξουν μεταχειρισμένες μάσκες ή γάντια εκτός των κάδων απορριμμάτων. Την απόφαση έλαβε η δήμαρχος της πόλης Βιρτζίνια Ράτσι, μετά την κυκλοφορία στα social media φωτογραφιών που δείχνουν δρόμους, πάρκα και παραλίες γεμάτα με πεταμένες μάσκες ή γάντια.
  • Ακόμη και 270 ευρώ σκάνε χίπστερ στις ΗΠΑ για να αγοράσουν μάσκα ραμμένη από πασίγνωστο ραφτάδικο της Νέας Υόρκης. Οι μάσκες Yosel Tiefenbrun, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Γιόσελ Τίφενμπραν, όχι μόνο προστατεύουν από τον κορονοϊό, αλλά καλύπτουν το πρόσωπο με στιλ, χωρίς να χαλάνε το μακρύ μούσι.
  • Ο 46χρονος παιδίατρος του Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου Αλεσάντρο Τζιαρντίνι, που παραλίγο να πεθάνει από Covid-19, μπορεί να κρύβει μέσα του το φάρμακο κατά του κορωνοϊού. Οταν ανάρρωσε, διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα των αντισωμάτων στο αίμα του είναι 40 φορές πάνω από το φυσιολογικό. Οι γιατροί ελπίζουν ότι το αίμα του θα βοηθήσει στην ανάρρωση άλλων ασθενών.
  • Το «Unhinged» με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου θα είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, όταν ανοίξουν, μετά το κλείσιμό τους λόγω του κορωνοϊού. Το θρίλερ ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, όμως οι παραγωγοί του αποφάσισαν να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ νωρίτερα, την 1η Ιουλίου.
  • Παραμύθι, ειδικά για τα παιδιά που βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα, δημοσίευσε η συγγραφέας των περιπετειών του Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Οπως ανακοίνωσε, το «The Ickabog» είναι διαθέσιμο δωρεάν στο διαδίκτυο. Πρόκειται για παραμύθι που έγραψε πριν από 10 χρόνια, όμως το είχε αποθηκεύσει στη σοφίτα του σπιτιού της χωρίς να το δημοσιεύσει. Αποφάσισε να το κάνει τώρα, αφού πρώτα έκανε παρεμβάσεις στο κείμενο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This