Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την αδελφή του Φώτη Ντούλου – Tι λέει για τη νύφη της

Must Read

Την εικόνα που σκιαγράφησαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για τον Φώτη Ντούλο ανατρέπει η αδερφή του, Ρένα, θέτοντας κομβικά ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ λίγο πριν από την εξαφάνισή της. Σε συνέντευξή της σε ομογενειακή ιστοσελίδα, η Ρένα Ντούλου φέρνει στο φως εκμυστηρεύσεις του αδερφού της, που αποκαλύπτουν πως η Τζένιφερ είχε κίνητρο να τον καταστρέψει.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα anamniseis.net, ο αμερικανικός Τύπος βασίστηκε αποκλειστικά σε διαρροές της εισαγγελίας και της Αστυνομίας του Κονέκτικατ, που διερευνούσαν την υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της στη Νιου Καναάν.

Θεώρησε ένοχο τον Φώτη Ντούλο, όταν στις 7 Ιανουαρίου 2020 του ασκήθηκαν κατηγορίες για δολοφονία της Τζένιφερ, χωρίς να λάβει υπόψη το τεκμήριο της αθωότητας. Στις 28 Ιανουαρίου, ο Έλληνας επιχειρηματίας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, εισπνέοντας τα καυσαέρια του αυτοκινήτου του, στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον και, δύο ημέρες αργότερα, πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας στο anamniseis.net, η Ρένα Ντούλου τόνισε ότι, αντίθετα από όσα έχουν γραφτεί, ο Φώτης ήταν εξαιρετικός πατέρας, πολύ στοργικός, τρυφερός και προστατευτικός σύζυγος. Τόνισε ότι ο αδερφός της δεν είχε ανάγκη τα χρήματα της γυναίκας του για τις επιχειρήσεις του, διότι προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και ότι τα πεθερικά του τού χρωστούσαν χρήματα. Για τα ματωμένα ρούχα που πέταξε σε κάδους απορριμμάτων, υποστήριξε ότι ο αδερφός της τα βρήκε στον κήπο, νόμισε ότι ήταν λερωμένα και τα πέταξε για να μην ανησυχήσει η τότε σύντροφός του.

Η Ρένα Ντούλου αποκάλυψε ότι, πριν χαθούν τα ίχνη της, η Τζένιφερ, με ύψος 1,80 μέτρα, είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 45 κιλά. «Μήπως, λοιπόν, ήταν πολύ άρρωστη, ήξερε πως έρχεται το τέλος και το επέσπευσε, με στόχο να ενοχοποιήσει τον Φώτη;» διερωτήθηκε, σημειώνοντας ότι η Τζένιφερ ήταν ένας εκδικητικός άνθρωπος και κάποια στιγμή είχε πει στον αδερφό της «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να μην έχεις ποτέ τα παιδιά».

τζενιφερ ντουλος
Τζένιφερ Ντούλος

Η Τζένιφερ ενδέχεται να έκανε υποστηριζόμενη αυτοκτονία

Εκτιμά ότι είναι πιθανόν η Τζένιφερ να έκανε υποστηριζόμενη αυτοκτονία, μια διαδικασία που «είναι εντελώς απόρρητη, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα το μάθουμε ποτέ». Ο δε αδερφός της τής είπε ότι του ήρθε λογαριασμός 12.770 ευρώ «για αιματολογικές εξετάσεις» που έκανε η Τζένιφερ, λίγο πριν εξαφανιστεί.

Άλλο ενδεχόμενο, κατά τη Ρένα Ντούλου, είναι η Τζένιφερ να σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της και «δεδομένης της διαταραγμένης ψυχικής της κατάστασης είναι πιθανόν να έστησε όλη αυτήν την πλεκτάνη για να ενοχοποιήσει τον Φώτη».

Εναλλακτικά, μπορεί να τη σκότωσε κάποιος από το περιβάλλον της οικογένειας, για να βγάλει από τη μέση και τον αδερφό της, ώστε να βάλει χέρι στα χρήματα που κληρονομούν τα παιδιά τους. Μια άλλη πιθανότητα είναι να τη δολοφόνησε κάποιος διαρρήκτης για να κλέψει τα χρήματα που είχε στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This