Ryanair: Η Μεγάλη Βρετανία θα σταματήσει την καραντίνα – Μαζικές οι κρατήσεις των Βρετανών και για τις πτήσεις προς Ελλάδα!

Must Read

Την ώρα που, εν όψει του καλοκαιριού, καταγράφεται μεγάλη άνοδος στις κρατήσεις για διακοπές από τους Βρετανούς πολίτες, η Ryanair, δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της, Μάικλ Ο’ Λίρι, αναμένει ότι η Μεγάλη Βρετανία θα ακολουθήσει τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αποσύροντας τα σχέδια για την καραντίνα τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως τόνισε, η πορεία των κρατήσεων τον έχει πείσει ότι τα αεροπλάνα της εταιρίας χαμηλού κόστους θα έχουν πληρότητα 50%-60%, όταν αυτή θα αρχίσει ξανά τον Ιούλιο να λειτουργεί με το 40% του στόλου της ή με περίπου 1.000 πτήσεις την ημέρα. Οι κρατήσεις είναι αρκετές για όλους τους κύριους προορισμούς διακοπών (Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία), πρόσθεσε ο επικεφαλής της Ryanair, της εταιρίας που, λίγες ώρες νωρίτερα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο-πραγματική διαφήμιση για την Ελλάδα, εν όψει του ανοίγματος του τουρισμού για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μη ρεαλιστικό σχέδιο

Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε 14ήμερη καραντίνα από τις 8 Ιουνίου για τις αφίξεις από το εξωτερικό, ενώ, χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία ανακοίνωσαν σχέδια για χαλάρωση της δικής τους. Ο Ο’ Λίρι, ο οποίος χαρακτήρισε το σχέδιο αυτό μη ρεαλιστικό, είπε ότι πολλοί πελάτες στη Γηραιά Αλβιώνα φαίνεται ότι αγνοούν τους κανόνες, με τους ρυθμούς κρατήσεων τις τελευταίες ημέρες να δείχνουν ότι οι 1.000 πτήσεις της εταιρίας είναι πιθανόν να έχουν πληρότητα πάνω από το 50% τον Ιούλιο.

«Η Μεγάλη Βρετανία και η Ιρλανδία είτε θα σταματήσουν (τις καραντίνες), είτε σιωπηλά τις επόμενες 1-2 εβδομάδες. Είμαι πεπεισμένος για αυτό», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This