Ο καιρός «χάλασε» το όνειρο του Έλον Μασκ! Αναβλήθηκε η επανδρωμένη πτήση της SpaceX (video)

Must Read

Ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος» του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ ο οποίος εδώ και χρόνια ετοίμαζε την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό της τεχνολογικής εταιρείας του «SpaceX», με την ονομασία «Demo-2» και με την οποία είχε στόχο να εγκαινιάσει την νέα διαστημική εποχή, κάτι που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο των… λίγων.

Οι δύο αστροναύτες Μπομπ Μπένκεν και Νταγκ Χέρλεϊ (και οι δύο είναι παντρεμένοι με γυναίκες αστροναύτες της NASA και έχουν μικρά παιδιά) βρίσκονταν μέσα στην κάψουλα και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή όμως οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από νωρίς στην περιοχή, με τις έντονες βροχοπτώσεις, δεν επέτρεψαν την εκτόξευση. 

https://www.youtube.com/watch?v=8g_dUAiJ1fY

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, νομίζω για μένα και για όλους στην SpaceX. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί. Όταν ξεκίνησα την SpaceX το 2002, πραγματικά δεν πίστευα ότι θα συμβεί αυτή η μέρα» δήλωσε ο Μασκ, στο livestream της NASA, πριν την ακύρωση.

Η επόμενη απόπειρα εκτόξευσης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 30 Μαΐου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This