Εικόνα φρίκης στην Τρίπολη της Λιβύης!

Must Read

Μία φωτογραφία που ξυπνά πρόσφατες μαύρες μνήμες της ανθρωπότητας έδωσε στην δημοσιότητα ο εθνικός στρατός της Λιβύης. Στην φωτογραφία εικονίζονται ισλαμιστές που κραδαίνουν τις σημαίες του ισλαμικού κράτους, αυτών των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας, και σύμφωνα με τον Χαφτάρ έχει ληφθεί εντός της Τρίπολης στην οποία κυριαρχούν οι τούρκοι μισθοφόροι και η κυβέρνηση αχυρανθρώπων που έχει εγκαθιδρύσει  και στηρίζει ο Ερντογάν.

Να σημειωθεί ότι εχθές ο εθνικός στρατός της Λιβύης έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία ηγετικού στελέχους του ισλαμικού κράτους που έδρασε στην Συρία και ο οποίος εκτελέστηκε από τους άνδρες του Χαφτάρ κατά την διάρκεια μάχης εντός της Λιβύης! Σύμφωνα με τους Λίβυους, αυτή είναι άλλη μία απόδειξη πως η Τουρκία ελέγχει πλήρως τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους και τους χρησιμοποιεί όπως ακριβώς έκανε με τους τσέτες στις Μεγάλες σφαγές κατά των χριστιανών της Ανατολής.

Σε κάθε περίπτωση, εάν η φωτογραφία είναι πραγματική, η Δύση και ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναθεωρήσουν άμεσα την στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση της Τρίπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Νεκροί δύο άνδρες μετά από φωτιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να χάσουν την...

More Articles Like This