Ακόμα 3 νεκροί στις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Must Read

Καζάνι που βράζει είναι η Αμερική τις τελευταίες ημέρες μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στην Μινεάπολη.

Σύμφωνα με το CNN, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός στην Ντάβενπορτ της Αϊόβα. Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε από αστυνομικά πυρά στο Λούισβιλ στο Κεντάκι.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο, ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάβενπορτ Πολ Σικόρσκι, δήλωσε πως 3 αξιωματικοί περιπολούσαν την πόλη όταν έπεσαν σε ενέδρα και δέχθηκαν πυροβολισμούς. Ο Σικόρσκι είπε ότι τα οχήματα των αξιωματικών χτυπήθηκαν και ένας εξ αυτών τραυματίστηκε. Ο αρχηγός της αστυνομίας, ανέφερε επίσης πως στην πόλη έλαβαν χώρα πολλά περιστατικά με ταραχές και επεισόδια ενώ έπεσαν πυροβολισμοί.

Ο δήμαρχος του Ντάβενπορτ Μάικ Μέιτσον δήλωσε ότι θα εκδώσει απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη απόψε και θα ζητήσει από τον κυβερνήτη να ενεργοποιήσει την Εθνοφρουρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This