«Greek Mafia»: Επιφανείς Αυστραλέζες ομογενείς πουλούσαν κοκαΐνη μέσω της πασίγνωστης Craiglist!

Must Read

Ένοχη δήλωσε σε δικαστήριο της Αυστραλίας η ομογενής κτηματομεσίτρια Χριστιάνα Καρακώστα, καθώς η ίδια και η -επίσης ελληνικής καταγωγής- πρώην παίκτρια reality Τζόρτζια Τρίπος, ομολόγησαν ότι πουλούσαν κοκαΐνη μέσω της πασίγνωστης ιστοσελίδας αγγελιών Craiglist, αναφερόμενες στους εαυτούς τους ως «η Μαφία»!

Η 27χρονη Καρακώστα εμφανίστηκε στο Κομητειακό Δικαστήριο της Βικτόρια, όπου ομολόγησε την ενοχή της για δύο κατηγορίες διακίνησης κοκαΐνης. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε κάνει το ίδιο και η 26χρονη Τρίπος, η οποία, όταν είχε συμμετάσχει στο «The Bachelor» της Αυστραλίας, είχε δηλώσει περήφανη που ανήκει στη δεύτερη γενιά των Ελλήνων μεταναστών στη χώρα.

Οι δύο Ελληνοαυστραλές που, σύμφωνα με τη «Herald Sun», αυτοαποκαλούνταν «η Μαφία» στα μηνύματα που έστελναν μέσω κινητών, συνελήφθησαν το Μάρτιο του 2017, όταν η Καρακώστα προσπάθησε να πουλήσει σακουλάκι με κοκαΐνη σε μυστικό αστυνομικό. Η Αστυνομία είχε καταγράψει την ύποπτη δραστηριότητά της στο διαδίκτυο και κατάφερε να τεκμηριώσει ότι πούλησε σχεδόν 70 γραμμάρια κοκαΐνη κυρίως μέσω της Craigslist, από τις 2 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 10 Μαρτίου του ίδιου έτους.

Συνελήφθησαν την ίδια ημέρα

Η 27χρονη συνελήφθη στο μεσιτικό γραφείο της στην ανατολική Μελβούρνη και πάνω της βρέθηκαν 6 γραμμάρια κοκαΐνη, άλλα ναρκωτικά και 1.850 ευρώ και πλέον περιμένει να μάθει την ποινή της στις 12 Ιουνίου. Την ώρα της σύλληψης κατέφθασε και η Τρίπος, η οποία, αφού μίλησε με την Καρακώστα «σε άλλη γλώσσα» (πιθανώς στα ελληνικά), όπως ανέφερε η αστυνομία, έστειλε μήνυμα σε άντρα, ρωτώντας τον τι θα γίνει με τα ναρκωτικά στο σπίτι της Καρακώστα. Η τελευταία συνελήφθη λίγο αργότερα στο αυτοκίνητό της.

Μετά από έρευνες στα σπίτια των δύο γυναικών, εντοπίστηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών και χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This