Ο πλανητάρχης προσπαθεί να μπλοκάρει το βιβλίο της ανιψιάς του, που απειλεί να τον «ξεγυμνώσει»!

Must Read

Τα αδέρφια του έβαλε μπροστά ο Ντόναλντ Τραμπ για να σταματήσουν την κυκλοφορία του βιβλίου της ανιψιάς του, που απειλεί να βγάλει στη φόρα όλα τα… οικογενειακά άπλυτα!

Οι δικηγόροι του αδερφού του προέδρου, Ρόμπερτ, προσπάθησαν να καταθέσουν σχετική προσφυγή στο δικαστήριο του Κουίνς εναντίον της Μέρι Τραμπ, κόρης του μακαρίτη μεγαλύτερου αδερφού τους Φρεντ Τζούνιορ, και του εκδοτικού της οίκου Simon and Schuster, όπως αποκαλύπτουν οι «New York Times».

Πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ότι η 55χρονη Μέρι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μέσα στον Ιούλιο, με τίτλο «Πάρα πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο του κόσμου». Σε αυτό υποσχόταν να περιγράψει «έναν εφιάλτη από ψυχολογικά τραύματα, καταστροφικές σχέσεις και έναν τραγικό συνδυασμό εγκατάλειψης και κακοποίησης». που οδήγησε στο να γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ ο άνθρωπος που είναι τώρα!

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του θέλουν απεγνωσμένα να σταματήσουν την έκδοση του βιβλίου, αναφέροντας ότι παραβιάζει προηγούμενη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογραφεί από όλους, όταν διευθετήθηκαν τα κληρονομικά του πατριάρχη της οικογένειας Φρεντ Τραμπ, το 2001.

Πάντως, διευκρινίζεται ότι για να θεωρηθεί έγκυρη η προσφυγή της οικογένειας, θα πρέπει να καταβάλουν και ένα χρηματικό ποσό που δεν έχει καταβληθεί ακόμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This