Νέα βάσανα για τον Τραμπ: Βιβλίο της ανιψιάς του θα βγάλει στη φόρα όλα του τα «άπλυτα»!

Must Read

Σε βιβλίο που έχει στα σκαριά η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, Μέρι, τον κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι ευθύνεται για τον θάνατο του αλκοολικού πατέρα της, αφήνοντάς τον αβοήθητο.

Ένας από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του Τραμπ έχει… ίδιο αίμα με τον Αμερικανό πρόεδρο και ετοιμάζεται να τον χτυπήσει ανελέητα, την ώρα, μάλιστα, που θα κρίνεται το μέλλον της υποψηφιότητάς του για τη νέα θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Η 55χρονη Μέρι Τραμπ, ανιψιά του προέδρου των ΗΠΑ, που έχει ντοκτορά στην κλινική ψυχολογία, θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο στο οποίο θα βγάζει τα… οικογενειακά «άπλυτα» στη φόρα, με πρεμιέρα τον Αύγουστο και ενώ θα είναι σε εξέλιξη η Εθνική Σύνοδος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

οικογενεια τραμπ
η οικογένεια Τραμπ σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

Στο «Too Much and Never Enough», η Μέρι θα αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων πως η αδερφή του πλανητάρχη, Μαριάν Τραμπ Μπάρι, μια 83χρονη συνταξιούχος ομοσπονδιακή δικαστής, είναι κατά της προεδρίας του και προσθέτει ότι στο βιβλίο θα αναφέρεται, επίσης, ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και ο πατέρας του, Φρεντ Τραμπ ο πρεσβύτερος, συνέβαλαν στο θάνατο του αλκοολικού πατέρα της, Φρεντ Τραμπ τζούνιορ, αφού δεν τον βοήθησαν.

φρεντ τραμπ τζουνιορ
ο Φρεντ Τραμπ τζούνιορ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μιλήσει το 1981 για τις τύψεις που είχε για το θάνατο του αδελφού του Φρεντ τζούνιορ, σε ηλικία μόλις 42 ετών. Η έχθρα ανάμεσα στη Μέρι και τον Ντόναλντ χρονολογείται από τότε, καθώς υπήρξε ρήξη για τα κληρονομικά. Από την πλευρά του, πάντως, ο εκδοτικός οίκος «Simon & Schuster» που θα εκδώσει το βιβλίο τηρεί σιγήν ιχθύος για το πρώτο βιβλίο που γράφεται για τον πρόεδρο από μέλος της οικογένειάς του.

Μπλεγμένος σε σκάνδαλα φοροδιαφυγής

Ωστόσο, το site «Daily Beast» αναφέρει ότι θα είναι μια εκρηκτική μαρτυρία για τα εν οίκω της δυναστείας Τραμπ. Εξάλλου, η συγγραφέας είχε καταφέρει στο παρελθόν να προκαλέσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα για τον θείο της, δίνοντας στους «New York Times» το 2018 στοιχεία για την πραγματική οικονομική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου, που ανέτρεπε την εικόνα που είχε χτίσει τόσα χρόνια ο επιχειρηματίας ότι, δήθεν, ήταν ένας αυτοδημιούργητος μεγιστάνας.

φρεντ τραμπ σινιορ
το σκανδαλοθήρικο άρθρο στους «New York Times»

Η εφημερίδα αποκάλυψε ότι είχε τουλάχιστον 413.000.000 δολάρια από την επιχείρηση ακινήτων του πατέρα του, αλλά και ότι είχε μπλέξει σε… σκάνδαλα φοροδιαφυγής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This