Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Αγία Σοφία: Εκείνος ο «χριστιανός» ο Τραμπ, που κρύβεται;

Όλοι θυμόμαστε τις οργισμένες αντιδράσεις του Τραμπ και τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας αναφορικά με τον πάστορα Μπράνσον. Πραγματικά γυάλιζε το μάτι του. Νόμιζες πως θα φάει τον Ερντογάν ζωντανό, μόνο και μόνο επειδή κρατούσε αιχμάλωτο έναν αμερικανό ιερέα.

Σήμερα λοιπόν ο Ερντογάν προέβη σε ένα ανοσιούργημα πρωτίστως κατά του ελληνισμού και της ορθοδοξίας αλλά και ολόκληρης της χριστιανοσύνης. Και η αμερικανική ηγεσία σιωπά! Προσωπικά δε ο πρόεδρος Τραμπ ο οποίος ποντάρει στις ψήφους των χριστιανών για να επανεκλεγεί, δεν έχει βγάλει άχνα! Μιλάμε για ντροπή!

Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνει αυτό που το newsbreak.gr έχει αποκαλύψει εδώ και εβδομάδες. Ο Τραμπ είναι εκβιαζόμενος από τον Ερντογάν, οπότε όλα τα περί χριστιανοσύνης, πάνε περίπατο. Ας όψονται οι έλληνες ομογενείς που πρέπει να κινητοποιηθούν, ειδικά τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, και να απαιτήσουν παρέμβαση για την Αγία Σοφία και από τους δύο υποψηφίους. Ειδικά ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, οφείλει να τιμήσει τα ράσα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ