Του… πέρασε: Ο Κάνιε Γουέστ δεν ενδιαφέρεται, πλέον, να κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Must Read

Ο Κάνιε Γουέστ απέσυρε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, μόλις 10 ημέρες μετά το… περίφημο «τουιτάρισμά» του!

Σύμφωνα με την Independent, ο Στιβ Κράμερ, μέλος της ομάδας εκστρατείας του Γουέστ, δήλωσε στην εφημερίδα The Intelligencer ότι, μετά από συγκέντρωση που έκανε ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας στη Φλόριντα, αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος. «Είναι έξω», είπε ο Κράμερ, συμπληρώνοντας ότι «θα πει περισσότερα, όταν μάθει περισσότερα».

Αργότερα ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα καλό ή κακό για να πω για τον Κάνιε… Οποιοσδήποτε υποψήφιος για πρόεδρος για πρώτη φορά έχει αυτούς τους ενδοιασμούς».

Όσο για τον ίδιο τον… παραλίγο υποψήφιο, προς το παρόν ούτε φωνή, ούτε ακρόαση στα social media, σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφασή του έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά από μία δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ο Κάνιε μόλις και μετά βίας θα έφτανε το ποσοστό του 2%, εάν κατέβαινε, τελικά, στις εκλογές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This