Βρετανία: Στα δικαστήρια νευροχειρουργός με υλικό ακραίας παιδικής πορνογραφίας και κτηνοβασίας!

Must Read

Τεράστια συλλογή με υλικό ακραίας παιδικής πορνογραφίας και κτηνοβασίας με σκύλους, γουρούνια, ακόμα και χέλια βρέθηκε στην κατοχή ενός νευροχειρουργού στη Βρετανία, ο οποίος δικάστηκε και δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο του Τσέλμσφορντ.

Ο 57χρονος Ρίτσαρντ βαν Γκρόνινγκεν, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το
Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου και είδε τον βρετανικό ιατρικό σύλλογο να θέτει σε αναστολή την άδεια εργασίας του.

Ομολόγησε την ενοχή του για τις πέντε κατηγορίες κατοχής υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και φωτογραφιών με κτηνοβασία και αναμένεται να πληροφορηθεί για την ποινή του, τον ερχόμενο μήνα.

Η εισαγγελέας Σαμάνθα Ντόιλ τόνισε ότι το υλικό που συνέλεξε ο νευροχειρουργός από τον
Σεπτέμβριο του 2003 έως τον Δεκέμβριο του 2018 ανήκει στην πλέον σοβαρή κατηγορία των ποινικών αδικημάτων. Πρόκειται για 1.480 «κομμάτια» παιδοπορνογραφίας, μεταξύ των οποίων 114 εικόνες «κατηγορίας Α», με ακραία σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Η Ντόιλ επισήμανε ότι οι διαδικτυακές έρευνες που είχε κάνει στο παρελθόν ο Βαν Γκρόνινγκεν από τον υπολογιστή του και άλλες συσκευές αφορούσαν βιασμούς βρεφών και παιδιών κάτω των 12 ετών. Στην κατοχή του είχαν επίσης βρεθεί 230 εικόνες και βίντεο με «ακραίο υλικό» από κτηνοβασίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This