Κινδυνεύουν με λουκέτο τα εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ!

Με κατάρρευση απειλείται η αυτοκρατορία ιταλικών εστιατορίων του διάσημου σεφ, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Must Read

Ο Τζέιμι Όλιβερ είναι μεταξύ εκείνων που ήδη μετρούν πληγές, εξαιτίας του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στους εμπορικούς δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω Brexit. Όπως όλα δείχνουν, η ιταλική αλυσίδα εστιατορίων του, γνωστότερη με την επωνυμία «Jamie’s Italian», κινδυνεύει σοβαρά με λουκέτο.

Ο διάσημος σεφ και τηλεοπτικός σταρ αναγκάστηκε να προσλάβει την εταιρεία KPMG ως διαχειριστές της επιχείρησής του, καθώς οι – απεγνωσμένες – προσπάθειες του να βρει αγοραστές δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος απώλειας σχεδόν 1300 θέσεων εργασίας από τα 25, συνολικά, εστιατόριά του.

Το παλεύει σχεδόν ολομόναχος

Ο Όλιβερ έχει ήδη κλείσει αρκετά εστιατόριά του την τελευταία διετία, ενώ τον προηγούμενο Δεκέμβριο έβαλε από την τσέπη του 3 εκατομμύρια στερλίνες, προκειμένου να ξεπεραστεί το χρόνιο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η εν λόγω αλυσίδα.

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι αυτή η εξέλιξη για όσους επηρεάζονται. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες που μας υποστήριξαν την τελευταία δεκαετία, ήταν μεγάλη χαρά να σας εξυπηρετούμε. Το 2008 ξεκινήσαμε το “Jamie’s Italian” με πρόθεση να αλλάξουμε με θετικό τρόπο την έννοια του γεύματος στους εμπορικούς δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, με πολύ καλής ποιότητας υλικά, υψηλά στάνταρ φροντίδας για τα ζώα και μια καταπληκτική ομάδα που μοιραζόταν το πάθος μου για το φαγητό και την καλή εξυπηρέτηση. Και το καταφέραμε», δήλωσε σε σχετική ανακοίνωσή του ο σεφ.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τo 2017 ο Όλιβερ προχώρησε σε αναστολή κυκλοφορίας του βραβευμένου περιοδικού του «Jamie», ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια λειτουργίας.

Πηγή BBC, The Guardian (Χάρης)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This