Σαλβίνι: Με ήθελαν νεκρό! (video)

Must Read

Μετά από 24 ώρες σιωπής σχετικά με την εύρεση πυραύλου, αλλά και το οπλοστάσιο που ανακάλυψε η ιταλική αστυνομία σε κατοικήσιμο σπίτι, στην ευρύτερη περιοχή της Παβίας, ο Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να μιλήσει. Κάλεσε, λοιπόν, τους δημοσιογράφους και τους άφησε άφωνους με αυτά που είπε!

«Αυτός ο πύραυλος ήταν μία από τις πολλές απειλές που δέχομαι για τη ζωή μου καθημερινά και τις οποίες δεν… διαφημίζω», είπε ο Σαλβίνι και συνέχισε: «Αυτή τη φορά οι πληροφορίες ήταν λεπτομερείς. Σκεφτόμουν μήπως ο πληροφοριοδότης ήταν μυθομανής ή τρελός. Έκανε λόγο για μυστικές υπηρεσίες, που μιλούσαν για μια ουκρανική ομάδα, που απειλούσε τη ζωή μου. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ποτέ κακό στους Ουκρανούς, αλλά έδωσα εντολή να το ψάξουν. Χαίρομαι που έγινα αφορμή να ανακαλυφθεί το οπλοστάσιο κάποιων τρελών».

Οι συντονισμένες έρευνες της αντιτρομοκρατικής του Μιλάνο, της Παβίας, της Νοβάρας και του Φορλί, ξεκίνησαν όταν ένας πρώην πράκτορας της Κα Γκε Μπε έδωσε την πληροφορία πως κάποιοι θα αποπειραθούν να δολοφονήσουν τον Σαλβίνι.

Απ’ όσα αναφέρθηκαν στην εισαγγελία, πάντως, δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για την επικείμενη απόπειρα. Αντιθέτως, η παρακολούθηση πέντε Ιταλών πρώην στρατιωτικών, κοντινών στο «Τάγμα Αζόφ», οδήγησε στην ανακάλυψη της προσπάθειας πώλησης ενός πυραύλου αέρος-αέρος «Μάτρα».  Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν γνώριζαν τον έναν από τους τρεις συλληφθέντες, που κάποτε ήταν και υποψήφιος βουλευτής στην ιταλική Σύγκλητο, ο Σαλβίνι ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν έχω τη χαρά να γνωρίζω φιλοναζιστές εγώ», είπε ειρωνικά. «Ευχαριστώ τις αρχές που κάνουν τη δουλειά τους και συλλαμβάνουν φιλοναζιστές, φιλοκομμουνιστές ή φίλο-οποιονδήποτε».

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της 15ης Ιουλίου, βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολεμικό οπλοστάσιο με πολυβόλα, τουφέκια και πυρομαχικά αυστριακής, γερμανικής και αμερικανικής προέλευσης.

https://www.open.online/ddccc62f-c662-463f-b45d-a3e43b80269d

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This