Δεύτερη συστοιχία S – 400 αγοράζουν οι Τούρκοι από τους Ρώσους!

Must Read

Η Τουρκία φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη για πόλεμο και δεν το κρύβει. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία υπέγραψε οριστικά την παραγγελία και για δεύτερη συστοιχία του συστήματος S–400 από την Ρωσία!

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στο δελτίο του Open ο πάντα έγκριτος και ενημερωμένος Θανάσης Αυγερινός, η συζήτηση που εξελισσόταν εδώ και καιρό για την προμήθεια του δεύτερου ρωσικού συστήματος, το οποίο αποτελούσε κόκκινο πανί για τις ΗΠΑ, τελεσφόρησε και η παραγγελία δόθηκε.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις της Δύσης που μέχρι σήμερα απλώς χαϊδεύει την Τουρκία παρ’ όλες τις θηριωδίες και τα εγκλήματα της. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθόυν οι φήμες που θέλουν την νεα ρωσική συστοιχία να μεταφέρεται στην Μισράτα της Λιβύης, στην στρατιωτική βάση που έχει αποφασίσει να κατασκευάσει η Τουρκία μαζί με το Κατάρ και τις ευλογίες του αχυράνθρωπου της Σαράτζ, τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε τι πρόκειται να συμβεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This