Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Άθλια η στάση της Κομισιόν μπροστά στην νέα τουρκική πρόκληση!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Για ακόμα μια φορά ίσες αποστάσεις με σαφές φιλοτουρκικό πρόσημο απέναντι στην συνεχιζόμενη εισβολή της Τουρκίας σε ελληνική, αλλά και ευρωπαΐκή κυριαρχία!

Η εκπρόσωπος της Κομισιόν για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ναμπίλα Μασράκι, απαντώντας σε ερώτηση για την ανανέωση της παραμονής του πολεμικού στόλου και του ερευνητικού σκάφους των τούρκων σε ελληνικά χωρικά ύδατα, παρέπεμψε στα… συμπεράσματα της τηλεδιάσκεψης κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου, όπου όπως επεσήμανε το ζήτημα της τουρκικής παραβατικότητας ετέθη από ορισμένα κράτη μέλη!! 

Δηλαδή αντί η ευρωπαΐκή ένωση να έχει μία φωνή και μία στάση απέναντι στην Τουρκία, η εκπρόσωπος μίλησε για θέμα που «τίθεται από ορισμένα κράτη – μέλη»! Και φυσικά γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ ότι άλλα κράτη – μέλη, αρνήθηκαν να καταδικάσουν την Τουρκία!

Αντίθετα, άμα είναι για καμιά Λευκορωσία, καμιά Βενεζουέλα, κανένα ταμ τουμ, ξεσηκώνονται σύσσωμοι οι ηγέτες της ευρωπαϊκής ένωσης. Ειδικά εάν έχουν εμπορικές συναλλαγές.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ