10-7-2020

Κρατούσε τον δολοφόνο στα χέρια του, αλλά είχε τύχη βουνό (video)

Ακόμη ευχαριστεί την καλή του τύχη, ο 24χρονος Βορειοϊρλανδός τουρίστας ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με φίλο του στο Μπάντεμπεργκ της Αυστραλίας. Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Facebook, φαίνεται ο φίλος του να κρατάει στο αγκίστρι της πετονιάς του ένα μικροσκοπικό χταπόδι και να τον προκαλεί να το βάλει στο χέρι του.

Ο 24χρονος είναι αρκετά διστακτικός γιατί φαίνεται να αηδιάζει, όμως στο τέλος επιτρέπει στον φίλο του να αφήσει το χταπόδι πάνω στο χέρι του.

Το μικροσκοπικό μαλάκιο έρχεται σε πλήρη επαφή με το δέρμα του 24χρονου και κινείται πάνω του μέχρι που ο φίλος του το αφαιρεί. Όταν αργότερα τα δυο αγόρια έδειξαν το βίντεο σε ντόπιους ανακάλυψαν ότι το μαλάκιο ήταν ένα από τα πιο δηλητηριώδη χταπόδια που υπάρχουν και από καθαρή τύχη δεν ελευθέρωσε το δηλητήριό του πάνω στον 24χρονο σκοτώνοντάς τον.

Ο Βορειοϊρλανδός μάλιστα, έσπευσε να… παινευτεί στο Facebook ότι «έφτασε κοντά στον θάνατο και δεν έπαθε τίποτα», παραδέχτηκε όμως ότι «ήμασταν ηλίθιοι». Με τη διαπίστωσή του συμφώνησαν δεκάδες χρήστες του Facebook οι οποίοι σχολιάζοντας κάτω από το βίντεο τον αποκάλεσαν «ο πιο ηλίθιος τουρίστας του κόσμου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ