Κορυφαία Καναδή λοιμωξιολόγος: «Ερωτική επαφή με μάσκα ή… ο καθένας μόνος του»! (video)

Must Read

Ακόμη και το… σεξ επιχειρεί να μας «κόψει» Καναδή λοιμωξιολόγος, υποστηρίζοντας πως στην εποχή του κορωνοϊού είναι επικίνδυνο ακόμη και για τους δεσμευμένους!   

«Το σεξ μπορεί να είναι κάτι πολύπλοκο στην εποχή του κορωνοϊού, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν έναν σταθερό σύντροφο με τον οποίο να συζούν ή για εκείνους των οποίων ο ερωτικός σύντροφος κινδυνεύει περισσότερο από τον κορωνοϊό», έγραψε σε σχετική ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Τερέζα Ταμ, επικεφαλής αξιωματούχος του τομέα δημόσιας υγείας του Καναδά, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει από τα ζευγάρια να φορούν μάσκες στη διάρκεια του σεξ, για να αποφύγουν τη μετάδοση του κορωνοϊού.

«Η λιγότερο επικίνδυνη σεξουαλική δραστηριότητα στη διάρκεια της πανδημίας περιλαμβάνει μονάχα… τον εαυτό σας», πρόσθεσε και επεσήμανε ότι όσοι έχουν σεξουαλικές επαφές με έναν σύντροφο που κινδυνεύει ή με τον οποίον δεν συζούν, θα πρέπει να «αποφεύγουν τα φιλιά και την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ή την εγγύτητα και να σκεφτούν το ενδεχόμενο χρήσης μάσκας που καλύπτει εξίσου τη μύτη και το στόμα».

Σύμφωνα με την Ταμ, όλοι θα πρέπει να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ ή «άλλων ουσιών, ώστε οι ίδιοι και ο/η σύντροφός τους να μπορούν να πάρουν μια ασφαλή απόφαση». Μάλιστα, η Ταμ επεσήμανε ότι υπάρχει μια «πολύ μικρή πιθανότητα» μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω του σπέρματος ή των κολπικών εκκρίσεων και συνέστησε τη χρήση προφυλακτικού.

Με την ευκαιρία, να αναφέρουμε πως στον Καναδά ο αριθμός κρουσμάτων του κορωνοϊού ανήλθε την Τετάρτη 02/09 σε 129.705, περιλαμβανομένων 9.171 θανάτων. Σχεδόν το 90% όσων νόσησαν, πάντως, έχουν ιαθεί.

  • Δείτε κάποιες ευφάνταστες αντιδράσεις στη δήλωση της Ταμ:

https://twitter.com/AF632/status/1301413599479394304

https://twitter.com/PaolaQP1231/status/1301337519762571264

https://twitter.com/FlaviaMSoares1/status/1301326254503866368

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This