Παρασκευή 18/6/2021

Διάψευση των ελληνικών αρχών για το πτώμα στη Σαντορίνη

Τις τελευταίες ώρες, οι Αρχές αμφισβητούν την ακρίβεια των πληροφοριών των βουλγαρικών μέσων ενημέρωσης ότι μια νεαρή γυναίκα με την ονομασία Svetlana Ivanova βρέθηκε νεκρή στη Σαντορίνη στις 20 Ιουλίου με «σπασμένο λαιμό».

Υπενθυμίζουμε ότι η κοπέλα συσχετίστηκε με αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Πρωθυπουργού  της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, που κυκλοφόρησαν προ μηνών και τον δείχνουν στην κρεβατοκάμαρά του έχοντας ένα όπλο και πολλά ευρώ στο κομοδίνο του. Η ύπαρξή τους δεν αμφισβητείται, το όνομα της κοπέλας και το αν βρέθηκε νεκρή αμφισβητήθηκε.

Το περιστατικό διέψευσε και το μοντέλο από τη Ρωσία Oktyabrina Maksimova, που φέρεται να είναι το πρόσωπο στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο βουλγαρικός Τύπος ως η νεκρή κοπέλα που βρέθηκε στη Σαντορίνη.

Ανώτεροι Έλληνες αξιωματικοί της αστυνομίας δήλωσαν ότι «ένα τέτοιο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ στη Σαντορίνη και αν είχε συμβεί, θα ήταν διαθέσιμο στο κοινό, όπως συμβαίνει πάντα».

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία της γυναίκας στο νησί με τα αναφερόμενα δεδομένα από το Πλόβντιβ».

Από την πλευρά της, η ειδική ιατροδικαστής κα Ειρήνη Λουκούτου αρνήθηκε επίσης ότι υπήρξε παρόμοιο συμβάν.

πηγή: blitz.bg

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ