Παρασκευή 18/6/2021

Η ανιψιά του Μπιν Λάντεν στηρίζει Tραμπ: «Ζωτικής σημασίας για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού η επανεκλογή του»

Μια επίθεση όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου μπορεί να επαναληφθεί αν ο Τζο Μπάιντεν εκλεγεί πρόεδρος, προειδοποιεί η Noor bin Ladin, ανιψιά του τρομοκράτη εγκεφάλου της επίθεσης του 2001, Osama bin Laden.

«Ο ISIS εξαπλώθηκε υπό την κυβέρνηση Ομπάμα/Μπάιντεν, με αποτέλεσμα να έρθει στην Ευρώπη. Ο Τραμπ έχει δείξει ότι προστατεύει την Αμερική και εμάς εξαλείφοντας τους τρομοκράτες στη ρίζα τους και προτού βρουν την ευκαιρία να επιτεθούν», δήλωσε η Νουρ Μπιν Λάντιν, 33 ετών, στην New York Post, στην πρώτη της συνέντευξη.

Η Μπιν Λάντεν ζει στην Ελβετία, αλλά είπε ότι θεωρεί τον εαυτό της με «αμερικανική καρδιά», έχοντας στο δωμάτιό της ως παιδί μια τεράστια αμερικανική σημαία. Μάλιστα, η στενή και ευρύτερη οικογένεια της, έγραφε πάντα το όνομά τους διαφορετικά από τον περίφημο θείο της, χρησιμοποιώντας το bin Ladin, αντί για το bin Laden.

Η εντυπωσιακή Ελβετίδα Μπιν Λάντιν λέει ότι είναι φουλ υπέρ του Τραμπ στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές, χαρακτηρίζοντάς τες  πιο σημαντικές σε μια γενιά.

«Ήμουν υποστηρίκτρια του Προέδρου Τραμπ από τότε που ανακοίνωσε ότι θα ήταν υποψήφιος τις πρώτες μέρες το 2015. Έχω παρακολουθήσει από μακριά και θαυμάζω την αποφασιστικότητα αυτού του άντρα», είπε. «Πρέπει να επανεκλεγεί … Είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και του δυτικού πολιτισμού στο σύνολό του».

«Κοιτάξτε όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν συμβεί στην Ευρώπη τα τελευταία 19 χρόνια. Μας έχουν κλονίσει εντελώς στον πυρήνα μας… [Το ριζοσπαστικό Ισλάμ] έχει διεισδύσει εντελώς στην κοινωνία μας», συνέχισε η Μπιν Λάντιν. «Στις ΗΠΑ είναι πολύ ανησυχητικό το ότι η αριστερά έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τους ανθρώπους που μοιράζονται αυτήν την ιδεολογία».

Η Noor ήταν μόλις 14 ετών όταν ο θείος της διέπραξε τη θανατηφόρα επίθεση στο έδαφος των ΗΠΑ. Από τη στιγμή που το δεύτερο αεροπλάνο χτύπησε, ήξερε ότι η ζωή της δεν θα ήταν ποτέ η ίδια.

«Ήμουν τόσο συντετριμμένη», θυμάται. «Πήγαινα στις ΗΠΑ με τη μαμά μου πολλές φορές το χρόνο από την ηλικία των τριών ετών και μετά. Θεωρούσα τις ΗΠΑ το δεύτερο σπίτι μου».

Και συνέχισε αναφερόμενη στο επίθετο που κουβαλάει: «Δεν είχα ούτε μια κακή εμπειρία με τους Αμερικανούς παρά το όνομα που έχω. Αντιθέτως, ήμουν συγκλονισμένη από την καλοσύνη και την κατανόησή τους», είπε η Μπιν Λάντιν, προσθέτοντας ότι πήγε στις ΗΠΑ μερικές φορές μετά τις επιθέσεις. Δεν έχει επισκεφθεί ακόμα το μνημείο, αλλά σχεδιάζει να το επισκεφθεί την επόμενη φορά που θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ