Κίνα: «Σκλάβες του σεξ» από τα 9(!) τους χρόνια

Οι γυναίκες προέρχονται από τη Βόρεια Κορέα

Must Read

Στην δραματική αποκάλυψη ότι χιλιάδες νεαρές γυναίκες και κορίτσια από τη Βόρεια Κορέα, καταλήγουν ως «σκλάβες του σεξ» στην Κίνα, οι περισσότερες δίχως τη θέλησή τους, προέβη ανθρωπιστική οργάνωση που ενεργοποιείται στην Ασία.

Οι γυναίκες και τα κορίτσια πέφτουν θύματα απαγωγής από συμμορίες στη Βόρεια Κορέα και ακολούθως πωλούνται σε «επιχειρηματίες», οι οποίοι διαθέτουν δίκτυο και χώρους, όπου τις εκδίδουν συστηματικά και δια της βίας.

Τα θύματα εκδίδονται για 4 δολάρια τη φορά ή 30 κινεζικά Γουάν, ενώ είναι δυνατόν να πουληθούν ως «σύζυγοι» με ποσά από 1.000 γουάν. Τα κέρδη ξεπερνούν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα 100 εκατ. δολάρια σε ετήσια βάση!

Εκτός από τη σωματική επαφή, υπάρχει και το κυβερνοσέξ, στο οποίο χρησιμοποιούνται παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητές στις οποίες εξαναγκάζονται να συμμετέχουν.

Οι μαρτυρίες συγκλονίζουν

Σε κάποιες περιπτώσεις, οι γυναίκες έχουν πουληθεί περισσότερες από μία φορά. Πολλές γυναίκες μεταφέρονται σε στρατόπεδα μεταναστών, όπου παραμένουν έως ότου έρθει η σειρά τους να ενταχθούν στην «παραγωγική διαδικασία».

Εκτός από τις νεαρές γυναίκες, υπάρχουν κορίτσια από την ηλικία των εννιά ετών. Οι δε γυναίκες που δίνονται ως σύζυγοι, βιώνουν καταστάσεις απόλυτης βίας, με ξυλοδαρμούς και βιασμούς, ακόμα και σε ομαδικό επίπεδο σε ορισμένες περιπτώσεις.

«Πουλήθηκα μαζί με άλλες έξι γυναίκες σε ένα ξενοδοχείο. Δεν μας έδιναν πολύ φαγητό και ζούσαμε πολύ άσχημα. Μετά από οκτώ μήνες, μας ξαναπούλησαν. Μου έκαναν πολύ άσχημα πράγματα», δήλωσε ένα από τα θύματα.
Η ανθρωπιστική οργάνωση συγκέντρωσε τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε από θύματα στην Κίνα, αλλά και τη Νότια Κορέα, όπου κατάφεραν να διαφύγουν.

Από τη δεκαετία του 1990 πάνω από 200.000 Βορειοκορεάτισσες πιστεύεται ότι διέφυγαν από τη χώρα τους κι έξι στις δέκα κατέληξαν στη βιομηχανία του σεξ. Περίπου οι μισές καταλήγουν στην πορνεία, μία στις τρεις εξωθούνται σε υποχρεωτικούς «γάμους», κυρίως σε αγροτικές περιοχές, όπου είναι λίγες οι γυναίκες και το 15% χρησιμοποιούνται στο κυβερνοσέξ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This