Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Ο Τραμπ ήθελε να δολοφονήσει τον Άσαντ αλλά τον εμπόδισε ο ΥΕΘΑ Μάτις!

Σοβαρότατες αποκαλύψεις από συνέντευξη του αμερικανού προέδρου στο Fox. Ο πρόεδρος Τραμπ επιβεβαίωσε αυτό που είχε γραφτεί το 2018 αλλά τότε το είχε διαψεύσει. Σύμφωνα με την νομολογία πλέον του ίδιου του προέδρου, ο Τραμπ το 2017 έπειτα από φερόμενη επίθεση με χημικά που έγινε από τον συριακό στρατό – και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ – είχε Δώσει εντολή στον τότε υπουργό εθνικής άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, James Mattis, να δολοφονήσει τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ!

Η εντολή για το χτύπημα δόθηκε τηλεφωνικά, ο τότε ΥΕΘΑ τον ΗΠΑ αρχικά δεν αντέδρασε, στη συνέχεια όμως ακύρωσε αυτό το σχέδιο και κάθε παρόμοιο. Να σημειωθεί ότι ο James μάθεις υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Τραμπ, μόλις ο τελευταίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποσυρθούν οι αμερικανικές δυνάμεις από την Συρία,. Να σημειωθεί ότι ο James Mattis υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Τραμπ, μόλις ο τελευταίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποσυρθούν οι αμερικανικές δυνάμεις από την Συρία, στην ουσία δηλαδή να προδώσει τους Κούρδους και να τους αφήσει στο έλεος των Τούρκων!

Ο Mattis Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους υπουργούς άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, που γνώριζε πολύ καλά τι εστί Τουρκία και δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα ενδυνάμωνε τον ρόλο του Ερντογάν στην περιοχή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ