Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Σε παράκρουση οι τούρκοι βλέπουν «γαλλικό δάκτυλο» πίσω από την εφημερίδα «δημοκρατία»!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Άργησε λίγο αλλά χτύπησε ο Ομέρ Τσελίκ-εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία. Φαίνεται ότι άργησε γιατί σκεφτόταν την κοτσάνα θα εκστομίσει. Εντέλει κατάφερε να ξεπεράσει και τον εαυτό του ισχυριζόμενος στην ουσία ότι ο… Εμάνουελ Μακρόν και οι Γάλλοι βρίσκονται πίσω από την εφημερίδα δημοκρατία!

Ο Ομέρ Τσελίκ-εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ

Δήλωσε συγκεκριμένα όπως μεταφράζουν τα «Τουρκικά Νέα»:  “Πίσω από αυτά τα άθλια δημοσιεύματα βρίσκεται η δηλητηριώδης ρητορική κάποιων Ελλήνων πολιτικών σχετικά με την Τουρκία. Αυτές οι άθλιες εκφράσεις κολλάνε στο πρόσωπο εκείνων των πολιτικών. Αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν άθλιες εκφράσεις για την Τουρκία είναι αυτοί που σέβονται αυτούς που βλέπουν την Ελλάδα ,σαν ένα αποικιοκρατικό παζάρι όπου απλά θα πουλήσουν όπλα. Είναι αυτοί οι οποίοι εχθρεύονται την προσέγγιση καλής γειτονίας της Τουρκίας. Πιστεύουν ότι αυτοί οι οποίοι φέρονται στην Ελλάδα σαν παλιοί αποικιοκράτες στην Αφρική είναι φίλοι τους”. Ο Τσελίκ ανέφερε πως κάποιοι Έλληνες πολιτικοί και τα ΜΜΕ που χρησιμοποιούν αυτές τις φράσεις υποβαθμίζουν τη χώρα τους σε άθλια κατάσταση.

…………..

https://www.yenisafak.com/gundem/o-alcak-manset-caresizlik-gostergesi-3567863

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ