Στους 26 οι νεκροί από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ουκρανία (video)

Must Read

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι, οι περισσότεροι σπουδαστές στρατιωτικής σχολής, έχασαν την ζωή τους, κατά τη συντριβή ενός μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους, που κατέπεσε χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην ανατολική Ουκρανία.

«Η Ουκρανία έχασε 26 από τους γιους της», έγραψε χαρακτηριστικά, σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κηρύσσοντας, παράλληλα, την 26η Σεπτεμβρίου ημέρα εθνικού πένθους.

Συνολικά, στο αεροσκάφος επέβαιναν 27 άνθρωποι, επτά μέλη του πληρώματος και 20 σπουδαστές της σχολής Αεροπορίας του Χαρκόβου.

Δύο σπουδαστές κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από την ανείπωτη αυτή τραγωδία, ωστόσο ο ένας από τους δύο που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Ο δεύτερος τραυματίας, που νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο, έχει υποστεί διάσειση, όμως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι διέταξε την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων αεροσκαφών An-26, εως ότου διευκρινιστούν τα αίτια της συντριβής.

https://www.instagram.com/p/CFkdAh6hAEU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CFkhuYlhUqq/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CFkdOQ2BuhQ/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This