O σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο συνέτριψε το ρεκόρ της Άνιστον με 1.000.000 followers στο Instagram μέσα σε μόλις 4,5 ώρες!

Must Read

Όχι μόνο απέκτησε ένα εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε μόλις 4,5 ώρες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον, αλλά ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο το κατάφερε εκφράζοντας, παράλληλα, τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες!

Ο 94χρονος Βρετανός ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής και παραγωγός, φυσιογνώστης και αφηγητής ντοκιμαντέρ, κατάφερε να έχει επταψήφιο αριθμό ακόλουθων μέσα σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά από την είσοδό του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Guinness World Records.

Η Τζένιφερ Άνιστον έφτασε στο ίδιο ορόσημο σε πέντε ώρες και 16 λεπτά, όταν και δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο.

Μάλιστα, η πρώτη ανάρτηση του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο ήταν ένα βίντεο που προειδοποιεί για τις περιβαλλοντικές καταστροφές. «Εμφανίζομαι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τα τελευταία 60 χρόνια», αναφέρει. «Αλλά αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram», διευκρίνισε. «Κάνω αυτήν την κίνηση και εξερευνώ αυτόν τον νέο τρόπο επικοινωνίας για μένα, γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα», συνεχίζει, καλώντας σε παγκόσμια κινητοποίηση, υπενθυμίζοντάς μας ότι «οι ήπειροι φλέγονται. Οι παγετώνες λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς μας. Η λίστα συνεχίζεται. Η διάσωση του πλανήτη μας είναι τώρα μια πρόκληση επικοινωνίας».

Bίντεο για τη διάσωση του πλανήτη

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο, ο οποίος έχει πλέον περισσότερους από 4,3 εκατομμύρια ακόλουθους, είπε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερα βίντεο για τη διάσωση του πλανήτη τις επόμενες εβδομάδες. «Για τις επόμενες εβδομάδες καταγράφω μηνύματα για να εξηγήσω ποια είναι τα προβλήματα και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Ελάτε μαζί μου. Ή, όπως λέγαμε στις πρώτες μέρες του ραδιοφώνου: Μείνετε συντονισμένοι», κατέληξε.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο καταρρίπτει Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Κατέχει ήδη δύο: για τη μεγαλύτερης διάρκειας καριέρα ως τηλεοπτικός παρουσιαστής και τη μεγαλύτερη διάρκειας καριέρα ως τηλεοπτικός φυσιογνώστης!

Επιπλέον, το «Planet Earth», ένα από τα πιο δημοφιλή πρότζεκτ του, κατέχει το ρεκόρ του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

  • Δείτε την παρθενική ανάρτηση του ρέκορντμαν στο Instagram:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This