Η Τζένιφερ Άνιστον προσκάλεσε τα «Φιλαράκια» της στο Ιnstagram και… έσπασε τα κοντέρ!

Must Read

Η σημερινή Τρίτη (15/10) είναι μια ιστορική μέρα για τα social media, καθώς η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε -κρατηθείτε- να φτιάξει προσωπικό προφίλ στο Ιnstagram!

Η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός είχε αποφασίσει συνειδητά να απέχει όλον αυτό τον καιρό, προτιμώντας να μην «εκθέτει» τον εαυτό της ακόμη περισσότερο από όσο τον εκθέτουν ήδη τα διάφορα κουτσομπολίστικα media.

Ωστόσο, η φωτογραφία που πόσταρε η φίλη της, η Κόρτνεϊ Κοξ, τις προάλλες, όπου πόζαρε μαζί της και με τον Ματ Λε Μπλανκ, η οποία και… έριξε το Ιnstagram, ενδέχεται να την «έψησε» ότι η όλη φάση μπορεί να έχει και πλάκα.

Χώρια τα… άπειρα likes και τα ενθουσιώδη σχόλια από τους fans!

Η Τζένιφερ πήρε, λοιπόν, τη μεγάλη απόφαση.

Και ποιος θα μπορουσε να είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσει την πρεμιέρα της στον κόσμο του Instagram;

Μα, φυσικά, μια selfie όπου «Τα Φιλαράκια» επανασυνδέονται επί της… οθόνης για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια!

«Και τώρα είμαστε ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ και στο Ιnstagram. Γεια σου Ιnstagram!», έγραψε στη λεζάντα της «ιστορικής» αυτής selfie η Τζένιφερ, όπου βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ να ξεπροβάλλουν πίσω της.

  • Και οι πιστοί fans ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, με αποτέλεσμα τα likes να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. σε… λιγότερο από 5 ώρες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This