Σάββατο 19/6/2021

Έτοιμο το «Avatar 2», στο 95% το «Avatar 3» δηλώνει επίσημα ο Τζέιμς Κάμερον! (video)

Ξεπερνώντας την αρχική «ψυχρολουσία» του νέου κορωνοϊού, ο Τζέιμς Κάμερον  κατάφερε να επιστέψει δριμύτερος στο υπερφιλόδοξο project του να τελειώσει σχεδόν συγχρόνως τα δύο πρώτα sequels του mega blockbuster «Avatar»! 

«Είμαστε 100% έτοιμοι για το “Avatar 2” και 95% για το “Avatar 3”», τόνισε ο Τζέιμς Κάμερον μιλώντας με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ για την πορεία της κινηματογραφικής σειράς κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατη συνομιλίας τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνόδου κορυφής της Αυστρίας και πρόσθεσε ότι η ομάδα του εργάζεται επί του παρόντος για να ολοκληρώσει και την τρίτη ταινία του franchise.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης εξήγησε ότι η παραγωγή έχασε «περίπου τεσσερισήμισι μήνες», λόγω της Covid-19, το οποίο «μας χτύπησε, όπως χτύπησε όλους, μας χτύπησε σκληρά». Η κυκλοφορία του «Avatar 2», όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, «θα καθυστερήσει ένα ολόκληρο έτος», λόγω της πανδημίας και του lockdown πρόσθεσε ο Κάμερον.

Τον Ιούλιο, η Disney άλλαξε όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών «Avatar», μεταθέτοντας την πρεμιέρα του «Avatar 2» για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 και του «Avatar 3» για τις 20 Δεκεμβρίου 2024. Όσο για την τέταρτη και την πέμπτη ταινία του franchise, αυτές πάνε, πλέον, για το 2026 και το 2028!

Στη Νέα Ζηλανδία

Ο Κάμερον και ο παραγωγός Τζον Λαντάου ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο για να επιστρέψουν στη δουλειά, αφού η παραγωγή είχε σταματήσει εξ αιτίας του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο. Ειδική άδεια εισόδου στη χώρα δόθηκε επίσης και σε 55 μέλη του συνεργείου.

«Είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε ξανά. Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και έχουμε λίγο έως πολύ φυσιολογική ζωή εδώ. Ήμασταν πολύ τυχεροί, οπότε δεν βλέπω εμπόδια για να ολοκληρώσουμε την ταινία, να ολοκληρώσουμε και τις δύο», κατέληξε ο Κάμερον.

  • Δείτε πλάνα από το «Avatar 2»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ