O διάδοχος του θρόνου ποζάρει με μπλουζάκι των δέκα ευρώ

Must Read

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και οι γονείς του Ουίλιαμ και Κέιτ, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου να κλέβει την παράσταση με το λαμπερό χαμόγελό του.

Φορώντας την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρίγκιπας δείχνει την αγάπη του για την ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας του. Τα δύο πρώτα πορτραίτα τραβήχτηκαν στον κήπο του παλατιού του Κένσιγκτον, πιθανότατα κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Η τρίτη φωτογραφία έχει τραβηχτεί επίσης από την Κέιτ Μίντλετον στο Μιστίκ, το ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο οι Κέιμπριτζ, παρέα με τους γονείς της.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται να φοράει ένα μαγιό με άσπρες και μπλε ρίγες μάρκας sunuva με κόστος 25 ευρώ, ενώ από πάνω ένα μπλουζάκι τύπου πόλο H&M, κόστους περίπου 10 ευρώ.

Έχει παρατηρηθεί σε πολλές εμφανίσεις ότι η Κείτ Μίντλετον δεν διστάζει να ντύνει τα παιδιά της με οικονομικά ρούχα και brands γιατί δεν θέλει να δημιουργεί φρενίτιδα αγορών γύρω από τους σχεδιαστές και τις μάρκες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This