Αλληλοσφαγή σε κέντρο εκπαίδευσης αποκαλύπτει ότι η Τουρκία ετοιμάζει τον στρατό του Ισλάμ!

Must Read

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο που σημειώθηκε σε κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στην Τουρκία αποκαλύπτει μία εξαιρετικά ζοφερή πραγματικότητα την οποία όμως που δέποτε έκρυψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα λοιπόν με τούρκικο δημοσίευμα, Λίβυοι και Σομαλοί στρατιώτες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και υπάρχουν πολλοί τραυματίες

Οι Λίβυοι και Σομαλοί στρατιώτες …εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων Ορεινού Αγώνα στην Ισπάρτα (!!), και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους.   Στα επεισόδια τραυματίστηκαν  περίπου 23 στρατιώτες. Αμέσως μετά από τα επεισόδια, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ισπάρτα.

Τα τζαμιά είναι το οχυρά μας, οι Τρούλοι περικεφαλαίες μας, οι μιναρέδες τα κοντάρια μας, και οι πιστοί, οι στρατιώτες μας!

Τεκμηριώνεται λοιπόν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το σχέδιο Ερντογάν που λεκτικά δεν χάνει ευκαιρία να παρουσιάζει την Τουρκία ως προστάτιδα του απανταχού Ισλάμ. Και εδώ η αποκάλυψη δεν είναι κάποιο ποίημα ή κάποια ομιλία του Ερντογάν, αλλά μία φρικτή πραγματικότητα που συντελείται στα τούρκικα κέντρα εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων. Εκεί λοιπόν, συνωστίζονται στρατιώτες από ισλαμικές χώρες οι οποίοι εκπαιδεύονται και όλοι έχουμε δει πως χρησιμοποιούνται.

Ερντογάν isis

Από την Λιβύη, την Συρία, το Ιράκ μέχρι την Αρμενία. Και μην τρέφουμε αυταπάτες, σύντομα στην Ελλάδα. Είναι άλλη μία απόδειξη του τι ετοιμάζει η Τουρκία για την Ελλάδα, την ευρύτερη περιοχή και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και όποιος κλείνει τα μάτια θα έχει τις ίδιες ευθύνες με αυτούς που έκλειναν τα μάτια στον Αδόλφο Χίτλερ κατά την άνοδο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This