Ερντογάν κατά Ελλήνων, Ισραηλινών, Σύρων: «Άτιμα κράτη με άτιμους κυβερνήτες που αποσταθεροποιούν τον κόσμο»!

Must Read

Για μια ακόμη φορά ο Ταγίπ Ερντογάν έπιασε στο στόμα του την Ελλάδα και την Κύπρο, αυτή τη φορά μιλώντας για το… Αζερμπαϊτζάν, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα. Για «άτιμα κράτη και άτιμους κυβερνήτες που αποσταθεροποιούν τον κόσμο» έκανε λόγο!

Αφού ο Τούρκος Πρόεδρος για κάποιο λόγο που μόνο αυτός καταλαβαίνει, συμπέρανε ότι «είναι καθήκον κάθε αξιότιμου κράτους να υποστηρίξει τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν για τη διάσωση των κατεχόμενων εδαφών του», τα έβαλε και με την ομάδα MİNSK: «Η ομάδα MINSK που συγκροτήθηκε από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Ρωσία στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ, καταδίκασε το πρόβλημα σε αδιέξοδο αντί να το λύσει».

Και κάπου εκεί ξεκίνησε τα ωραία: «Δεν είναι δυνατόν για την ανθρωπότητα να επιτύχει μόνιμη ειρήνη και ηρεμία χωρίς να ελευθερώσει τον κόσμο από τα άτιμα κράτη και τους άτιμους κυβερνήτες τους»! Κοίτα ποιος μιλάει για ειρήνη, έχοντας εισβάλει σε τόσες χώρες, αν είναι δυνατόν!

Για να προσθέσει το ξεχωριστό… κερασάκι στην τούρτα, που μας αφορά: «Αυτά τα αδίστακτα κράτη, από το Ισραήλ, την ελληνοκυπριακή πλευρά και το συριακό καθεστώς, διώκουν τους πολίτες τους και αποσταθεροποιούν τον κόσμο. Κρύβονταν κάτω από τις παγκόσμιες δυνάμεις, αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από αυτά τα κράτη, τα οποία υπήρξαν καταστροφή για την ανθρωπότητα, τελειώνουν τώρα. Ο κόσμος δεν αντέχει πλέον αυτή τη δίωξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This