Τετάρτη 16/6/2021

Έξαλλοι οι Σκοπιανοί για το παλάτι του Ζάεφ στη Χαλκιδική 

Αναβρασμός επικρατεί στα Σκόπια μετά την είδηση ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ πρόσθεσε στην περιουσία του ένα πολυτελέστατο συγκρότημα στη Χαλκιδική. 

Η είδηση μεταδόθηκε πρώτα από το βουλγαρικό σαιτ Big5.bg το οποίο ισχυρίστηκε ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός τη στιγμή που η χώρα του υποφέρει από οικονομική κρίση, εκείνος ζει ως βασιλιάς και απολαμβάνει την πολυτελή βίλα του Χαλκιδική.

Η ιστοσελίδα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες του συγκροτήματος «Vila Agnanti» και επικαλέστηκε δηλώσεις κατοίκων της περιοχής, ότι είδαν αρκετές φορές τον Ζάεφ να απολαμβάνει τις διακοπές του τον Αύγουστο.

«Το νέο απόκτημα του Ζάεφ»

«Το νέο απόκτημα του Ζάεφ βρίσκεται στο τέλος της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, κοντά στο θαλάσσιο συγκρότημα «Μουράγιο», ακριβώς απέναντι από τη Σιθωνία» γράφει η ιστοσελίδα και προσθέτει ότι το πολυτελές συγκρότημα είναι στο όνομα του αδερφού του Ζάεφ.

Διαψεύδει η κυβέρνηση Ζάεφ

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση με ανακοίνωση διέψευσε το δημοσίευμα αναφέροντας ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το «παλάτι» είναι φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο από μεσιτικά γραφεία που πωλούν συγκροτήματα και βίλες στην Χαλκιδική.

Χωρίς διευκρινήσεις

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ζάεφ πάντως, διέψευσε ότι είναι το πολυτελές θέρετρο ανήκει στον ίδιο, αλλά δεν προχώρησε σε καμία διευκρίνιση για το αν ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ