Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Οι Βρετανοί αποκαλύπτονται. Ανθελληνικό άρθρο των Times

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι Βρετανοί για ακόμα μια φορά χαρακτηρίζουν διαφιλονικούμενα τα χωρικά μας ύδατα, περνώντας ανοιχτά το μέρος των Τούρκων.

Είδαμε νωρίτερα το Reuters να κάνει λόγο για «βόρεια Κύπρο». Η κυβέρνηση ακόμα και τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές δεν έχει αντιδράσει. Πριν από λίγο χτύπησαν και οι Τάιμς, με ένα ελεεινό άρθρο στο οποίο ενώ διευκρινίζουν πως η Τουρκία στέλνει το ερευνητικό σκάφος νότια του Καστελόριζου, χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη περιοχή διαφιλονικούμενη, κάνοντας μάλιστα λόγο για φιλονικία μεταξύ Τουρκίας, Ελλάδας και Κύπρου!

Το Ανθελληνικό δημοσίευμα των Times

Φυσικά αναφερόμενο στην Κύπρο το βρετανικό site ξεπλένει τις προκλήσεις του Barbaros, οι οποίες σαφέστατα γίνονται εντός της κυπριακής κυριαρχίας! Γεγονός που έχουν αναγνωρίσει άπαντες, πλην όπως φαίνεται των Βρετανών. Τους λόγους για τους οποίους οι Βρετανοί τηρούν αυτή την ύπουλη και ανθελληνική στάση, τους εξηγήσαμε νωρίτερα εδώ:

Πώς και γιατί η αδίστακτη και ύπουλη Μεγάλη Βρετανία τορπιλίζει το Κυπριακό και στηρίζει ξεδιάντροπα την Τουρκία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ