Φοβήθηκαν παρακολούθηση από τη MI6 και πήραν τα κινητά των ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής

Τα έκλεισαν σε ειδικά ερμάρια

Must Read

Υπό τον φόβο παρακολούθησης, οι ηγέτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα κινητά και τα tablets τους πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ζήτησε από τους ηγέτες να μην εισέλθουν στη αίθουσα με συσκευές που μπορούν να προδώσουν τις μυστικές συζητήσεις των ηγετών αναφορικά με το Brexit και την Κλιματική αλλαγή. 

Σύμφωνα με το Politico, οι συσκευές τοποθετήθηκαν σε ερμάρια στον πέμπτο όροφο του κτιρίου Europa και όποιος ηγέτης επιθυμούσε να χρησιμοποιήσει την συσκευή του, θα μπορούσε να αποχωρήσει από την αίθουσα, αλλά όχι να εισέλθει με αυτή στην αίθουσα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This