Πρίγκ-γυπας! Λίγο πριν το γάμο του με την Ελισάβετ, ο Φίλιππος πέρασε ένα ρομαντικό weekend με τη συγγραφέα Δάφνη Ντι Μωριέ!

Την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην Κορνουάλη, όπου της εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον επικείμενο γάμο του

Must Read

Γεμάτος αμφιβολίες ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος για τον επικείμενο γάμο του με την -μετέπειτα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου- Ελισάβετ και λίγο πριν από την τελετή βρήκε καταφύγιο στο σπίτι… καλλονής συγγραφέα, με την οποία είχε «στενή φιλία» για να της εκμυστηρευτεί τους δισταγμούς του!

Η αποκάλυψη ξεπηδάει μέσα από τις σελίδες του «Prince Philip Revealed», του νέου βιβλίου της Ίνγκριντ Σούερντ για τον γεννημένο στην Κέρκυρα πρίγκιπα.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Σούερντ, αφού πρώτα κάνει μια αναφορά στις περιπέτειες του Φίλιππου την εποχή που ο πατέρας του, πρίγκιπας Ανδρέας εκδιώχθηκε από την Ελλάδα και η μητέρα του κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική, γράφει ότι γνώρισε την Ελισάβετ όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 13. Η μικρή πριγκίπισσα από την πρώτη στιγμή γνώριζε ότι ο Φίλιππος ήταν «ο ένας και ο μοναδικός άντρας» για εκείνη, όμως εκείνος είχε αμφιβολίες μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν δεθούν με τα δεσμά του γάμου!

o Φίλιππος την εποχή του γάμου του με την Ελισάβετ

Το νέο βιβλίο γύρω από τον 99χρονο σύζυγο της μακροβιότερης βασίλισσας της Βρετανίας, υποστηρίζει ότι λίγο πριν από τον γάμο επισκέφτηκε την καλλονή συγγραφέα Δάφνη ντι Μοριέ στο σπίτι της στην Κορνουάλη. Πέρασαν μαζί ένα Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο της εξέφρασε όλες τις αμφιβολίες του για τον επικείμενο γάμο του. Αν και η Σούερντ πηγαίνει κόντρα στις φήμες που κυκλοφόρησαν αργότερα, υποστηρίζοντας ότι δεν έκαναν σεξ, παραδέχεται ωστόσο ότι «ήρθαν κοντά συναισθηματικά».

η καλλονή συγγραφέας Δάφνη Ντι Μωριέ

Αποκαλύπτει μάλιστα πως όταν έπρεπε να φύγει ο Κάρολος είπε στη Μοριέ «δεν θέλω να πάω πίσω (σ.σ.: στην Ελισάβετ), θέλω να μείνω μαζί σου». Εκείνη όμως τον «μάλωσε» λέγοντάς του να μη φέρεται σαν χαζός και τον έριξε στο φιλότιμο τονίζοντάς του ότι η πατρίδα του τον χρειάζεται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This