Βαριά οπλισμένος άνδρας κράτησε υπό καθεστώς ομηρίας δεκάδες άτομα σε τράπεζα στη Γεωργία!

Ο δράστης μπήκε στην τράπεζα φορώντας μάσκα και στολή παραλλαγής, οπλισμένος με ένα πολυβόλο και μια χειροβομβίδα

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία 17 ανθρώπων, υπαλλήλων και πελατών, από βαριά οπλισμένο άνδρα, ο οποίος «μπούκαρε» σε υποκατάστημα τράπεζας στη Γεωργία, καθώς ο δράστης παραδόθηκε, τελικά, στις Αρχές.

Νωρίτερα, την είδηση της ομηρίας είχε ανακοινώσει ο Βλαντίμιρ Μπορτσβάτζε, υφυπουργός Εσωτερικών της χώρας, αναφέροντας ότι το επεισόδιο λάμβανε χώρα σε υποκατάστημα της Bank of Georgia που βρίσκεται στην πόλη Ζουγκντίντι της Γεωργίας. «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, άλλοι δύο όμηροι απελευθερώθηκαν», είπε ο υφυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αφεθούν όλοι ελεύθεροι», πρόσθεσε.

https://twitter.com/mlnangalama/status/1318990204221366272

Ο δράστης που φορούσε μάσκα και στολή παραλλαγής, μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι, οπλισμένος με ένα πολυβόλο και μια χειροβομβίδα, και κράτησε ομήρους 20 υπαλλήλους και πελάτες, ζητώντας να του παραδώσουν 500.000 δολάρια. Λίγο αργότερα άφησε ελεύθερη μια έγκυο γυναίκα.

https://twitter.com/UGhost01/status/1318874441410138112

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν αποκλείσει την περιοχή γύρω από την τράπεζα, στο κέντρο της πόλης, με τον ένοπλο να έχει δώσει στις Αρχές διορία δύο ωρών για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του και αυτή να λήγει, χωρίς, ωστόσο, να συμβαίνει τίποτα.

(πηγή: ΑΠΕ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This