Κραυγή αγωνίας: 13χρονη χριστιανή απήχθη στο Πακιστάν και υποχρεώνεται να παντρευτεί τον απαγωγέα της!

Must Read

Συνεχίζεται ο ανελέητος διωγμός κατά χριστιανών στο Πακιστάν με αδιαανόητα εγκλήματα!

Ένα 13χρονο κορίτσι απήχθη και αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Μουσουλμάνο απαγωγέα της στο Καράτσι στο Πακιστάν, όπως καταγγέλει η οικογένειά της.

Ένας ντόπιος μουσουλμάνος κατηγορείται ότι απήγαγε την 13χρονη Arzoo Masih ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι της στην ενορία St. Anthony’s του Καράτσι. Το (καθολικό) κορίτσι είναι το μικρότερο από τέσσερα παιδιά στην οικογένειά της.

Η μητέρα της Arzoo, Rita Masih, είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονταν στη δουλειά στις 13 Οκτωβρίου όταν έλαβαν ένα τηλεφώνημα από έναν στενό συγγενή του που την ενημέρωνε ότι η Arzoo είχε εξαφανιστεί.

Η 13χρονη Arzoo Masih που απήχθη και εξισλαμίστηκε βίαια

Η οικογένεια υπέβαλε αμέσως καταγγελία απαγωγής στην αστυνομία. Το έγκλημα τιμωρείται με θάνατο ή μακρά φυλάκιση στο Πακιστάν.

Ωστόσο, στις 15 Οκτωβρίου, η αστυνομία κάλεσε την οικογένεια στο σταθμό όπου τους δόθηκαν έγγραφα γάμου (!!!) που ισχυρίστηκαν ότι η 13χρονη Arzoo ήταν 18 ετών και είχε αλλαξοπιστήσει με την θέληση της, αφού παντρεύτηκε τον Ali Azhar, έναν μουσουλμάνο….

Ο Shabbir Shafqat, πρόεδρος του Εθνικού Χριστιανικού Κόμματος του Πακιστάν, έχει καταδικάσει τον εξισλαμισμό και τον αναγκαστικό γάμο ενός ανήλικου κοριτσιού.

«Η αναγκαστική αλλαγή πίστης έχει γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τη δίωξη των Χριστιανών και άλλων μειονοτήτων στο Πακιστάν. Πρέπει να τηρήσουμε μια ενιαία στάση ενάντια στην απαγωγή της Arzoo », πρόσθεσε.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακιστάν κάλεσε την επαρχιακή κυβέρνηση του Σιντ να καταστήσει τον αναγκαστικό εξισλαμισμό  κοριτσιών μειονοτήτων παράνομη.

Ο καταναγκαστικός εξισλαμισμός «παρουσιάζεται πολύ συχνά σε εθελοντικός, αφήνοντας τα ανήλικα κορίτσια ιδιαίτερα ευάλωτα», δήλωσε η επιτροπή στις 22 Μαρτίου μετά τον αναγκαστικό εξισλαμισμό δύο κοριτσιών Ινδουιστών.

«Η φρικτή πραγματικότητα του αναγκαστικού εξισλαμισμού είναι ότι δεν θεωρείται έγκλημα, πολύ περισσότερο ως πρόβλημα που πρέπει να αφορά το «πλειοψηφικό»[Μουσουλμανικό] Πακιστάν», δήλωσε η επιτροπή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This