Ένας ακόμα Ευρωπαίος ΥΠΕΞ με κορωνοϊό – Θετικός ο Σλοβένος

Ο τρίτος Ευρωπαίος ΥΠΕΞ που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα

Must Read

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας Άνζε Λόγκαρ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά την περιοδεία του στις χώρες της Βαλτικής. Την ίδια στιγμή, η Σλοβενία ανακοίνωνε την επιβολή μερικής καραντίνας από το Σάββατο.

Είναι ο τρίτος Ευρωπαίος ΥΠΕΞ που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα, μετά τον Αυστριακό Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και τη Βελγίδα Σοφί Βίλμες, η οποία μάλιστα εισήχθη και στην εντατική.

«Ο υπουργός Λόγκαρ διαγνώστηκε θετικός, αφότου υποβλήθηκε σε τεστ ρουτίνας για τον νέο κορωνοϊό. Δεν έχει εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα της νόσου, όμως εκείνος και οι στενότεροι συνεργάτες του θα τεθούν σε καραντίνα 10 ημερών», επισήμανε το σλοβενικό ΥΠΕΞ.

Ο Λόγκαρ επέστρεψε την  Πέμπτη από περιοδεία τριών ημερών στις χώρες της Βαλτικής, κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τους ομολόγους του στη Λετονία Έντγκαρς Ρίνκεβιτς, στην Εσθονία Ούρμας Ρέινζαλου και στη Λιθουανία Λίνας Λινκεβίτσιους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This