Η γυναίκα του πρωθυπουργού της Αρμενίας θα πάει να πολεμήσει Αζέρους και Τούρκους!

Must Read

Μετά τον γιο και η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας θα σπεύσει στην πρώτη γραμμή του Αρτσάχ για να πολεμήσει τους Αζέρους και Τούρκους εισβολείς! Μιλάμε για την υπέρτατη εκδήλωση πατριωτισμού και αυτοθυσίας!

Η σύζυγος της πρωθυπουργού της Αρμενίας Νίκολ Πασινιάν, η Άννα Χακομπιάν, ενταγμένη σε μια ομάδα 13 γυναικών, θα περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και θα φύγει για το μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η κίνηση αυτή εξηγεί πως δεκάδες χιλιάδες Αρμένιοι σε χρόνο μηδέν έσπευσαν ως εθελοντές για να υπερασπίσουν τα πατρογονικά τους εδάφη που δέχονται επίθεση από τους βαρβάρους εισβολείς.

Η πανέμορφη Νικόλ Χακομπιάν

«Από αύριο, μια ομάδα 13 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις. Σε λίγες μέρες θα πάμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε ούτε την Πατρίδα ούτε την τιμή μας στον εχθρό », έγραψε η Χακομπιάν σε σελίδα της στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και φυσικά έγινε χαμός..

Η Σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας

Κορίτσια και γυναίκες από 18 ως 27 ετών θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην εκμάθηση των όπλων, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές.

Εξάλλου, στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού, ο Άσοτ Πασινιάν κατατάχθηκε ως εθελοντής στον αρμενικό στρατό ενόψει της κλιμάκωσης της ένοπλης σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανέφερε, τότε,  σχετικό δημοσίευμα της 5ης Οκτωβρίου, Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι αυτές οι ειδήσεις αναμεταδίδονται εκτενώς από τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργώντας ένα κλίμα πραγματικής φρενίτιδας υπέρ της Αρμενίας. Με αυτόν τον τρόπο ασκείται και πίεση στην κυβέρνηση της Ρωσίας ώστε να μην εγκαταλείψει την Αρμενία στα χέρια των ισλαμιστών εισβολέων.

Πληροφορίες και μετάφραση του άρθρου από το βαλκανικό περισκόπιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This